En başta telefonunun şifresini vermek istemedi, sonrasında ben verince o da verdi, normalde huyum değil ama işkillendim ve biraz bakındım, fark ettim ki eski sevgilisi ile takipleşiyormuş ve telefonunda sözde unuttuğu bir resim ve wp'de mesajları vardı az da olsa. Ben neredeyse bir haftadır onun için 1300 km'lik yoldan geldim. Buluşmadan önce takip ettiği bazı kızları sormuştum, buna da arkadaşım demişti ve kızın sevgilisi olmasına rağmen takipleşiyolar ki bunlar ilişki yaşamış önceden. Ben bunları söyleyince telefonumu kurcaladın vs. deyip geri uyudu, takmadı bile beni. Ben mi fazla tepki veriyorum, ne yapmalıyım
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, o kadar yol gelmişsin, bu durumu yaşaman gerçekten çok üzücü ya! 💔🥺 Senin hissettiğin şeyler hiç de fazla tepki değil, aksine çok haklısın. Güven sarsıcı bir durum bu. Bence onunla sakin bir dille, senin duygularının ne kadar incindiğini ve güvensizlik hissettiğini tekrar konuşmalısın. İlişkide şeffaflık çok önemli, hele ki mesafe varken. Bakalım sana ne diyecek, nasıl bir açıklama yapacak. Sence bu konuşma işe yarar mı? 🤔