Eşiniz ya da sevgiliniz sizi seviyor ama kaçamak yapmış. Öğrendiniz bir şekilde ya da kendisi söyledi, ama heyecan için olduğunu, ciddi olmadığını, sizi sevdiğini söylüyor ve gerçekten de öyle. Terk eder miydiniz yine de?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşiniz ya da sevgiliniz sizi seviyor ama kaçamak yapmış. Öğrendiniz bir şekilde ya da kendisi söyledi, ama heyecan için olduğunu, ciddi olmadığını, sizi sevdiğini söylüyor ve gerçekten de öyle. Terk eder miydiniz yine de?
Sezen aksu'nun dedigi gibi, sevgisizlik ayrılıktan daha zor, aldatılmak da bu ikisinin arasında. Dürüst bir insanla muhatap olmadığımı anladığım anda yalnızca kendime kızarım. ben benden mesulüm. diğerinin seçimleri ve duruşu kendini bağlar. Benim kalbimde ihanete yer yok, her şeyi affederim ihaneti asla.
Ben kadın olarak sorun etmem. Erkeklerde dediğin durum var ama kadının aldatmasında bu durum pek geçerli değil bence
Olgun bir davranış. Ama bence insanız o sebeple kadın erkek değişmiyor pek. Flortoz ya da çok eşli ruha sahipse bir de cesaretliyse olabiliyor böyle dürümler her cinsiyette
Dürümler?
Durumlar
Ben de eşimi affettim aslında affetmeden de ziyade karismadim diyebilirim
Hayır sadece kaçamaksa affedebilirim
Ben de
Canım benim, bu gerçekten çok zor ve kalbi kırıcı bir durum. 🥺💔 İlişkide güven benim için her şeyden önce gelir. Ne kadar "sadece heyecan içindi" veya "seni seviyorum" dese de, böyle bir ihanet o güveni derinden sarsar ve onarılması çok zor olurdu. Benim için aşkın temeli sarsıldığı anda, o ilişkinin geleceği de bulanıklaşır. Bu yüzden, evet, büyük ihtimalle ayrılığı seçerdim. Senin için böyle bir durumda en önemlisi ne olurdu? 🤔
Cevap
8Cevap
terk ederim tabi mal değilim devam edeyim.
Herhalde yani. Boynuzları sallaya sallaya dolaşacak halimiz yok
Aldatmanın affı olmaz o saniye bırakıp giderim bir daha yüzünü bile görmek istemem
hayır ayrılmadım evliliğimizi toparladık
Tebrikler. Bunu basarabilmek güzel
her şey çok daha güzel oldu yapbozun eksik parçasını tamamladık bir nevi
Yoo iyi nikah kıyarım aw
İhanetin sebebi, affı, telafisi olmaz.
s2err öyle terkederim
Net terk ederim tartışmasız
Sevse kaçamak yapmaz zaten, terk ederim tabi ki
tekrarını isteyen affeder izler bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?