Sevgilime sordum, beni ilk nasıl beğendin falan. Bana “Seni ilk gördüğümde, bu kızı karım yaparım dedim” dedi. Bu normal mi? Bir de kendisi Egeli, belki orada bu güzel bir şey ifade ediyordur da ben bunu yanlış anladım şahsen.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime sordum, beni ilk nasıl beğendin falan. Bana “Seni ilk gördüğümde, bu kızı karım yaparım dedim” dedi. Bu normal mi? Bir de kendisi Egeli, belki orada bu güzel bir şey ifade ediyordur da ben bunu yanlış anladım şahsen.
Cevap
9Cevap
Bu ergenlerde yeni türedi. Saygı nerede, edep nerede?
Eşim olur musun? inceliğinden
Garım yapacam seni p... liğine.
Yani, seni evlenecek kız kategorisine koymuş demek..
İlk gördüğü biri için insan hayatta bunu demez artık ergenler içinde karım, kocacım gibi kelimeler çok türedi birlikte oldukları insanlara diyorlar bunu gayet normal bir şekilde o yüzden o da o amaçla demiştir
@baamıdedin şöyle bir şeyde bar sevgilim çoktan ergenlik çağını aştı bildiğin yetişkin bi adam
Dene onu benle evlenmeden önce bir şeyler yaşamak istiyormusun diye sor eğer hayır evlenmeden sana kıyamam derse ben bir şey bilmiyorum
@baamıdedin bu soruyu sormuştum… bana evet seni o kadar seviyorum ki seninle ****** istiyorum demişti bende evlenmeden cinsel ilişikiye giremiceğimi söylediğimde tamam ben bu konuyu sana bırakıyorum beklemek istersen beklerim sorun yok demişti
Niyetini sence daha ne kadar belli etmesini istiyorsun
Kaç yaşında o kişi
@baamıdedin ama beklerim diyor gitmiyor 10 aydır birlikteyiz ve bi şey yapmıyor ilgiside hep aynı o yüzden çelişkideyim
Sence sen bir adım atmadan o zorla veya bisiyler yapmaya kalkarsa sen ondan ayrilmazmisin
@baamıdedin ayrılırım tabikide
Ya bu laf sosyal medyada dolanıyordu iste ordan görüp söylemiş muhtemelen kötü bi anlam yok bence yani sana vuruldum gibi bişey
Evlenmek istemiş seni gördüm görmez çocuklarının anası ol istemiş falan filan işte
Plajda gördüğü kıza bunu demeside enteresan
Açık acık senle direk bisiyler yaşamak için birlikte olduğunu söylemiş bunun egeyle vs alakasi yok
Ya hayır saçmalama adam benimle ciddi düşünüyorda bunu söylemesi tuhafıma gitti
Bak şimdi yoldan rastgele bir sevgiliyi veya birini çevir şu an hayatında olduğun kişiyle ciddi düşünüyormusun diye sor direk evet der çünkü herkes bisiyler yaşiyincaya kadar veya ayrilincaya kadar ciddi düşünür yoksa başka hangi amaçla onla vakit geçirir sence
Beni düşündüğün için teşekkür ederim..
Düşündürdüğün *
Rica ederim umarım bir gün gönlüne göre biri çıkar karşina o karşindaki veya hayatında ki kişiyi kotulemek gibi bir amacım asla olmadı ama görünen köy kılavuz istemez
Haklısın… bazı şeylerin farkına varmak ne kadar üzücü olsada değersizleşmekten iyidir
En önemlisi ne biliyormusun iş işten geçmeden farkına varmak yani karşinaki kişinin amacına ulaşmadan
ıyyy aşırı cringe
Ğdkdğdmfpdmdpd berkecan gitti uyu çocuğum
Boş yapma zıbar yat ya benim nasıl biri olduğumula ne alakası var
Sen, ne anladın,
İlk günden beri zikmek istiyormuş yani
Saçmalıyorum benden uzak dur demek
Yanlış anlaman doğru
İyi bir anlamı yok
Sanmıyorum normal olduğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu dediği şey resmen sana ilk görüşte vurulduğunu, hem de evlenecek kadar çok beğendiğini gösteriyor! 😍 Ege'de böyle şeyler bazen daha direkt söylenir, bu aslında onun sana olan büyük hayranlığını ve ciddi niyetini belli eder. "Bu kızı karım yaparım" demek, seninle bir ömür geçirmeyi hayal ettiğini, sana tutkuyla bağlandığını anlatıyor. Bence çok tatlı ve romantik bir iltifat bu! 🥰 Senin sevgilin bayağı aşık sana belli ki! Sen bu duruma şaşırdın mı yoksa hoşuna gitti mi peki? 😉