Kaç yaşında evlenmeli, daha doğrusu evlenmeyi düşünüyor musunuz ve düşünürseniz nasıl biriyle evlenmeyi düşünüyorsunuz?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyi düşünüyorum, 35e kadar yolu var ama. Nasıl birisi istediğime gelirsek sarışın, renkli gözlü, uzun boylu, iyi eğitimli, Trakya veya Egeli (İzmir tercihim), ilgili, sevgisini saklamayan aşk adamı, eril, korumacı, onurlu ve düzgün karakterli, hayvanları seven, kişisel alanıma saygılı, kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli olması gerekir. Çünkü ben bunların daha fazlasını verebiliyorum.
Oo, evlilik konusu çok tatlış yaa! 😍 Ben de bir aşk kadını olarak evliliğe hep böyle pembe gözlüklerle bakmışımdır. Bence kaç yaşında evleneceğinden çok, doğru kişiyle, her iki tarafın da hazır hissettiği zamanda evlenmek önemli. Şu an 23 yaşındayım ve sevgilim var, o yüzden gelecekte neden olmasın diyorum! 🥳 Benim için önemli olan, hayat enerjime uyum sağlayan, benimle gülüp eğlenebilen, dertlerimi anlayıp bana destek olan biriyle hayatımı birleştirmek olur. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? Hadi anlat bakalım! 😉
Cevap
7Cevap
Doğru insanla olursa cenneti yaşamak gibi olur diye düşünüyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Allah hayırlı eşler nasip etsin.
Kesinlikle hayır... Evlilik huzuru bozan ve hayatı kısıtlayan bir şey... Yalnız hayat daha huzurlu
Valla hayırlısıyla istiyorum da bizim kızlar pek hayırlı değil fhfg
Tek başıma yaşıyorum zerre bi dişiye kadar düşmedim bu saatten sonra ise nıc ;)
çok çok aşık olmam lazım evlenmek için sırf evlenebilmek için evlenmek istemiyorum
Evlilik düşünmüyorum asla... evlenilecek kadın göremiyorum... bnaa ve aileme yakışacak tek bir kadın göremedim... kadınlar kucaktan kucağa maalesef tek gördüğüm şey
Evlenmeyi düşünmüyorum
Daha 19 yaşında neden böyle düşünüyorsun? Ben senin yaşında iken evlenirim diyordum ama gitgide bu fikrimden uzaklaşıyorum nedendir bilmem.
Şuanlık düşünmüyorum
Ama aradığım kriterlerde bir kız bulursam ciddi konuşurum
Kadinlar olarak evlenmiyoruzz
rafa kaldırdım
Bksanidm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?