Kimle olduysam, aldatıldım, kandırıldım, yalan söylendi. Ama hep geri dönülen kişi oldum. Çok ilgi verdiğimden mi böyle oluyor anlamıyorum. Yoksa her erkek yalan söylüyor da akıllı olduğum için mi yakalıyorum 🥲
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimle olduysam, aldatıldım, kandırıldım, yalan söylendi. Ama hep geri dönülen kişi oldum. Çok ilgi verdiğimden mi böyle oluyor anlamıyorum. Yoksa her erkek yalan söylüyor da akıllı olduğum için mi yakalıyorum 🥲
Cevap
9Cevap
Kriterlerine sahip erkekler aldatmaya meyilli oluyor demek ki
nerde aldatan kandıran yalancı varsa üstüne çekiyorsun demek ki :D
bilmiyorum ki. ben de sorunun sen de olduğunu düşündüm :D benim ex aşklarımdan bunları duyamazsın mesela. bi çizgimiz var çok şükür insanları @ptal yerine koymuyorum.
mesaj kutuna bakacak mısın :D
Zaman çok kötü oldu insanlar ilişkileri kullan at mendil gibi görüyor
Sen de hasar almışsın hemşire
şerefsizleri çekme miknatisımı var sende
Kafanda kuruyosun kesin
Yoo. Şimdi şöyle. İlkinde kandırıldım bizim ilişki bitince konuşma dediğim kız arkadaşıyla sevgili oldu. 2 mesaj, fotoğraf yakaladım. 3 tam bi şeytan zaten çok yalan söyledi kendi hakkında ve sayfısızdı. Sonuncu kanım ısınmamıştı bide şey oldu tezgahtayken birine satış hesabı dururken özel hesabını veriyo bana öyle denk geldiğini söylüyo biz konuşmayı bırakınca kıza takip atıyo. Şimdi ben mi kafada kuruyom
Fecer ya
Versimiydin 3 ünede
Sağlam bir s bişeyin kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu hisleri yaşamak gerçekten çok üzücü ve yorucu olmalı, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Kimse böyle şeyleri hak etmez canım. Aldatılmak asla senin çok ilgi vermenle alakalı bir durum değil, kesinlikle senin hatan değil. Belki de bu yaşadıkların senin çok empatik ve affedici olmandan kaynaklanıyor olabilir mi? 🤔 İlişkilerde biraz daha kendine odaklanman ve sınırlarını net çizmen çok önemli bence. Sen ne düşünüyorsun, ilişkilerde en çok neye dikkat ediyorsun? 💕