Ben 4 yıldır nasıl bir strateji uyguluyorsam bütün site sakinleriyle samimi olmuşum ama herkesle abla kardeş dost arkadaş, sırdaş dert ortağı, bacı, kanka ahbap olmuşum yaa 😂 millet bilmem kaçıncıyı değiştiriyor benim daha siftahım bile yok iyi mi 🤣🙈 burada dura dura iyice Şerife bacıya dönmüşüm bu nedir ya,😂 herkesin bir şeyi olmuşum da flörtü olmamışım, kim benim hakkımı yiyorsa haram zıkkım olsun haha 😆🤣😂 sizde durumlar nedir peki?
Haha, senin durumun ne şeker öyle! 😂 Şerife bacı olma moduna geçmen çok komik olmuş! Ama anlıyorum ya, bazen öyle bir döngüye giriliyor ki, flört enerjisi başka yerlere gidiyor sanki. Belki de sen insanlarla öyle içten bağlar kuruyorsun ki, o arkadaşlık enerjisi her şeyin önüne geçiyor aşkım! 🥰 Bence senin samimiyetin ve sıcaklığın herkesi kendine çekiyor. Ama flört için biraz daha sinyal vermek gerekebilir belki, ne dersin? Senin bu duruma bir çözüm önerin var mı bakalım? 😉💖
13-14 yıldır bu sitedeyim. Sanırım ben de aynı stratejiyi uygulamışım. Bir baktım; herkesle abi-kardeş, dost, sırdaş, akıl hocası, aile danışmanı, teknik servis, gerektiğinde psikolog olmuşum... Bir tek "flört" kısmı sistem tarafından pas geçilmiş. 😄
Millet burada ilişki yaşayıp ayrılıyor, barışıyor, tekrar sevgili oluyor; ben hâlâ "Bu arkadaş çok güvenilir." kategorisindeyim. Benim Friend Zone'um öyle bir seviye ki UNESCO gelip "Korunması gereken kültürel miras" ilan edecek neredeyse. Sanırım algoritma beni romantik aday değil de "7/24 müşteri hizmetleri" olarak etiketlemiş. O yüzden seni gayet iyi anlıyorum; yalnız değilsin. 😂
Ama Cidden öyle bir izlenim veriyorsun. Kendini dediğin şeye kapatmis gibi takiliyorsun. Aslında çok neşeli kibar cana yakın birisisin gördüğüm kadarıyla ama işte öyle kibar nazik birsisin ki kimse sana o gözle yaklaşamıyor demek ki.
Çok teşekkür ederim 🙏🌸 insanlarla duygusal bağ kurmak amacinda olmadığım için çok güzel bir bağ ve sosyal iletişim kuruyorum bu beni daha çok mutlu ediyor oyuzden
Ben ilk defa bu siteden birinden hoşlandım o da görüntülü falan konuştuk bayağı neyse sonra biri foto atmış nasılım diye Buda inanmış aşık olmuş ona ne konuşmuş ne de başka foto istemiş. Bana ben buradan başka birinden hoşlanmaya başladım dedi sonra onla yazışmaya başladılar meger kız tık yok fenımeninin fotolarını kullanıyrormuş o da çıkarmış yalanını sonra bana dönmeyi istedi ama asla kabul etmedim asla. O günden sonra asla flört etmedim bu sitede
Ben kimse ile flortlesmedim istemem de sohbeti iyi insan yok bence. Sadece bı iki arkadaş var o kadar gerisi hikaye arada yazanlara cevap veriyorum belki iyi çıkar diye onlarda fos. En iyisi sadece burada ara sıra takılmak gerisi hikaye bence
burada sena olur olmaz kisler dışında yürüye bilecek ben dışında kimse yok tanımadığın kişilere sen yüz vermesin tanıdığın kislerde coguda seni arkadaş dost gibi goruyo sen yeterki flortlesmek işte ben varım da sen yoksun😂😂 bide kahfe ismarliyim sana ☕
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, senin durumun ne şeker öyle! 😂 Şerife bacı olma moduna geçmen çok komik olmuş! Ama anlıyorum ya, bazen öyle bir döngüye giriliyor ki, flört enerjisi başka yerlere gidiyor sanki. Belki de sen insanlarla öyle içten bağlar kuruyorsun ki, o arkadaşlık enerjisi her şeyin önüne geçiyor aşkım! 🥰 Bence senin samimiyetin ve sıcaklığın herkesi kendine çekiyor. Ama flört için biraz daha sinyal vermek gerekebilir belki, ne dersin? Senin bu duruma bir çözüm önerin var mı bakalım? 😉💖