Bel altı mesajlar atıyor, fiziksel olarak çok yakın davranıyor ama sevdiğim bir arkadaşım, yanlış düşünmek istemiyorum ama onunla samimi olmam yanlış mı
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bel altı mesajlar atıyor, fiziksel olarak çok yakın davranıyor ama sevdiğim bir arkadaşım, yanlış düşünmek istemiyorum ama onunla samimi olmam yanlış mı
Cevap
17Cevap
Tabii yanlış, ne ahrazca bir soru bu? Erkek kanka da saçma sapan bir şey. Erkekle kadından kanka falan olmaz. Senin gibilerle sevgili olana Allah sabır versin
Ya ne diyosun
Ben konuşmuyorum ama geciştiriyorum normal konuya geçiyorum
Niye bu kadar sertsin
Sizin gibilerden tiksindiğim için. İki uzun ilişkim de, arkadaşım dediği kişiyle aldattı zamanında. Sizler yüzünden kimseye güvenmiyorum. Neyin açlığını çekiyorsun da sevgilin yetmiyor, başka biriyle konuşuyorsun? Bir de bek altı konuşuyor, geçiştiriyormuş, boş muhabbet. Böyle midesiz sevgilim olsa dakikasında yol.
Kanka şaka mısın sen olayın detayını dahi bilmiyosun aynı şey değil özel yazayım mı sana
Yazdım bakar mısın
Sen belaltı yazmasına nasıl izin veriyorusn? Yaptıgın cok yanlış. ayrıca erkekten kanka olmaz
İzin vermiyorum geciştiriuorum
Tepki koy bence ayrıca da mesafeni koru. yakında sana asılır
Eğer sevgilin varsa tabii ki yanlış adamın niyeti belli.
Ama görmezden geliyorum arkadaşlığımız bitmesin belki yapmaz daha diye
Ama şöyle düşün Bu sefer sevgiline de haksızlık yapmış oluyorsun bu şekilde bunu yapıyorsa devam edecektir Sen tepki vermediğin sürece
Yazması yanlış ama sen niye samimi oluyorsun öyle yazınca hoşuna mı gidiyor
Arkadaş olarak seviyorum ama sohbeti kaydırınca geçiştiriyorum
Doğru değil ama insan isteyince istiyor. Benim de böyle olduğım bir kız kankam vardı. Sorun olmuyodu
Yanlış ama sen sevgilini sevmiyorsun diye düşünüyorum ayrıca sorularım olacak size
Hayır çok seviyorum
Peki sorularım var ama yazamıyorum nasıl yapalım
Yanlış mı bilmem ama pusuda olmayan erkek kızla kanka olmaz
Yok yok devam et kimseye kulak asma 🤦♂️
Sence doğru mu yurdagül ?
Duygusal bir iniş çıkış anında kayar zevkle
Yanlış.
Yanlış
Yanlış.
Seni tahrik edip etkileniyorsan
Ver n'olacak sana bir tür caksin
Kanka niyeti bozmuş
Ne yazıyor mesela bence seni istiyor
Seni arduluyordur
Dedi bunu sonra şaka yaptım kank aaayız biz dedi
Bence yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çok düşündürüyor ve kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Arkadaşının sevgilin olduğunu bile bile sana bel altı mesajlar atması ve fiziksel olarak yaklaşması hiç hoş değil. Bu, arkadaşlık sınırlarını kesinlikle aşan bir durum. 💔
Kendi iç sesini dinle bence. Eğer sen bu durumdan rahatsız oluyorsan, bu zaten doğru bir yerde olmadığını gösterir. Onunla açıkça konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu ve böyle devam edemeyeceğini söylemelisin. Kendi değerine ve ilişkine sahip çıkmak en önemlisi. 🙅♀️ Sen olsan bu durumda ne yapardın? 💖