Biz iki hafta konuştuk sonra araya mesafe koyduk aynı iş yerindeyiz işine sıkıntı olsun istemiyorum dedi arkadaş kalmak istedi, mesajla yazmış bunu ortak arkadaşımıza. Tekrar aklına düşer miyim bilemedim
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz iki hafta konuştuk sonra araya mesafe koyduk aynı iş yerindeyiz işine sıkıntı olsun istemiyorum dedi arkadaş kalmak istedi, mesajla yazmış bunu ortak arkadaşımıza. Tekrar aklına düşer miyim bilemedim
Cevap
8Cevap
İster neden istemesin ve iş dısında disarda devami gelir
7 gundue konusmyoruz
Bu olqy olduktan iku gun sonra ayrildik ama olayin sabahi dedi ki saltelleri kapattın elejtriksuz kaldjk demiş
Seni bu durum uzdu mu cok hani devami gelir diye bekledin mi
Evet brn onu seviyordum oda demisti ben seni seviyorum istiyorum. Bide ben ilk deda sehir disinda calisiyorum ve 4 5 defa date cikti cok ilgiliydi hatta cevredekiler de sasirdi birakmasina benjm lojmandaki kiz onun elemaniyla sevgili bu sef o bile demis bu adam mal duyunca sasırmış
Üzüldüğümü nerden anladınız
Sevdigin halde sana bunu yapmasi ayip. Benim boyle bi kiz arkadasim olacak inan sirtimi donmez onunla mutlu olurdum
Bi kadin bu durumu kolay kolay paylasmaz mutlu iken herkese anlatmak istemez mutluluk ona aittir ama uzuldugu zaman bosluga dusunce kadin paylasmak mutlu olmak ilgi ister o yuzden
Cok uzuldum 😢 umut verdi evli arkadasina oturmaya gittik yemege gittik kiyafet almaya goturdu harclik verdi ben istemedim kiyafet tabi de baglattı kendine bi anda burakti. Hatta diyordu biz arkadasjz diye kizla bak nasil dudagjnu buzuyor demisti geldi sarildi filan usulca oturuyorduk arkada
Umut veriyor seninle ilgileniyor sevisiyor ve gidiyor. İnan bu kadini yıkar...
Ben hakliyim. demi iki gun once de napiyon nasilsin diyor iyiyim sen dedim regfkeks olarak lojmanlarimiz yanyana ama artik karsilasmiyoruz obenden kaciyor ya da karsilasmak istemiyor bende ondan utanmadan bide iymisjn diye sirması
Haklisin kadin olarak gerisini isterdin boyle olmasi guzel degil
Yani erkek kafasını anlayamiyorum da istenmeyecek begenilmeyecek biri de degilim hiç bisey olmamis gibi hayatima devam etmemi istyor sankj onunla arkadaş olacam normal ben de konuşmuyorum onemsemiyorum mecburen
O erkek kiymetini degerini bilse her anlamda önemser kiymet verir. kimi erkek ara bulamaz kimi erkek buldugunun kiymetini bilmex
Sanmıyorum ama düşsen bile ayrı sıkıntı.
Sonuçta bırakmış seni.
Yani
Kaç kişilik bir iş yeri?
Otel burasi lojmanlarimiz yan yana
Yakın zamanda izne çıkacağım Antalya tarafına gideceğim.
Tavsiye vereceğin bir şey var mı?
Hic bimiyorum ben Kemer tarafindayjm Konyadan geldim inan ki
Şaka gibi Kemere geleceğim bende
Tamsm burada guzel yerler var gerci ben gormedim de
Görmedim derken?
Tutkuya bağlı
Sanki
Yani arkadaş kalma talebi neden oldu ki
Bende anlamadjm arkadasa yazmus ben sahjn dddim goruldu atmis 1 saat sonra filan arkadasa yazmis isde sknti olsjn istemiyorum iste ben karamsarmisjm halbuki basindan beri netim yani arkadas kalalim ddmis bende arkadas filan kalmak istemiyorjm 7 8 gündür karsilasmuyiruz da zaten ayrildiktan iki gun sonra memleketi attim wp ye numarası vardı görmüş kizlara sormuş meliha nerde diye gitti mi filan demis kizlar da demiş lojman da niye dedi bilmiyorumm 6 gün once filan ama
Peki siz ne yaşadınız sorudan çksana
Öpüştükten sonra s2 kalmadımı yani
Ikj uc gun sonra aramiz bozuldu normalde iyiydik yani kendi birakti arkadss kalalim isine de sknti olsun istemiyorum demis 7 8 gundur de birbirikizi goremiyorux bi defa sadece nasilsin iymisin dedi o yani
Anladım gelecek yok takılsa iş yerinde başına bela olacaksın diye başından kaçmış ve öpüşme sonucu çekim olmayınca kaçmış merhaba nasılsın demesi saçmalık sende görmezden gel artık
Tamam sonra yazdi qma elektrikleri kestin saltelsiz kaldik filan dedi ertesi gun karsilastik kafasiyla merhaba dedi güldu filan bi kac gun sonra ayrilma konusu oldu. Ben arkadas da kalmak istemiyorum
Kalma zaten arkadaş ne alakaymış. Sen yoluna bak yeni sevgili bulursun
Yaani seven insan arkadas nasıl kalabilor ya
İhtiyacım olursa sana gene yürürüm demek bu arkadaş ayağı
Ben de arkadas kalmadim yani
Doğru olanı yaptın bir dahada emin olmadan öpüşmezsin dimi kimseyle 🙃🙃
Yook ki brn cok genc yasta boyle biseh olmustu bjde sjmdi guvendim o kadar
Anladım hakkın kalbin için hayırlısı olsun güzellik🌸🤌
öpüştükten sonramı arkadas kalalım dedi😂
Yok ondan sonra gayet iyiydik iki uc gun sonra ben ilk defa birjyle opustum bu arada karsilikda veremedim zaten bilmiyorum
Oyle davrannadi ama
Tabi ki harırlanır
Aklima gelir yani
Tabi ki
Nerde yaşıyosun
Antalya da
Zor bence
sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olmalı senin için. İnsan severek öpüştüğü birini öyle kolay unutur mu hiç sence? Bence unutmaz, hele de aranızda bir şeyler bu kadar güzel başlamışken. İş yeri konusu bir engel olabilir ama hisler öyle pat diye bitmez ki, aklına düşeceği ve o anları hatırlayacağı kesin! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence de böyle değil mi? 💖🥺