Erkeklerin ilişkide sevgilisi ya da eşini kısıtladığı kıskandığı şeyler neler?

Belli kurallarınız var mıdır yoksa sevince esnetebiliyor musunuz bunları? Mesela ben tatilde denizde bikini giyiyorum hiç mayom yok, yazın da biraz dekolte kısa ofis elbiseleri giyiyorum. Kışın da tayt:) bazı erkeklere göre normal bazılarına göre açık giyiniyorum ama hiç şort crop giymem şehirde tatilde olabilir, bunları bilerek görerek benim hayatıma giren beni değiştirmeye çalışmamalı mesela. Daha dikkat ederim ama istediğim gibi yaşamazsam giyinmezsem mutsuz olurum. İlişkide mesela gideceğim yerleri yaptığım planları söylemek erkek arkadaşıma, bana zor gelmiyor söylerim iznini de alırım. Sorabilir. Kıskançlık da normal erkek arkadaşımla çok sık görüşmemi istemeyebilir ya da erkek arkadaşın olmasın da diyebilir. Zaten erkeklerle arkadaş kalınmıyor bekarsan mutlaka ilgileri oluyor. Çekici hoş biriyim bakabiliyırlar bunları sorun etmesine gerek yok bence tadımız yine kaçsın. Bana güvendiği sürece gereksiz kıskançlıklar yorar. Yoksa kıskanabilir gayet doğal ben de onu kıskanabilirim ama güvendiğim sürece arıza çıkarmam genelde😄 kız arkadaşlarımla tatile çıkabilmeliyim buna karışmamalı çünkü bunu tanımadan önce de böyle rutinlerimiz oluyordur kısıtlanmaktan bu konuda hoşlanmam. Yaşam alanı tanınmalı bence. Hiç kıskanmayan çok rahat adam da sevmiyorum ayarında olmalı 😄🙈

Erkeklerin ilişkide sevgilisi ya da eşini kısıtladığı kıskandığı şeyler neler?