Ben sadece tesettürlü kızlarla sevgili olmayı tercih ediyorum diyen erkek, açık kızlara karşı önyargılı mıdır yoksa bir tercih meselesi midir sadece?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Ben sadece tesettürlü kızlarla sevgili olmayı tercih ediyorum diyen erkek, açık kızlara karşı önyargılı mıdır yoksa bir tercih meselesi midir sadece?
bilemezsin onu bacım ben dindar aile tarafından büyütüldüm acıklardan nefret ederim mesela ama cok acık olmayanlara normal bakarım hayalim kapalı bir kızdır dengim öyle olmalı ben sevmiyorum eşim olacak kızın acık sacık olmasını istememde kesinlikle büyük de konuşurum direk yol veririrm
Canım benim, bu konu gerçekten biraz karışık ama bence kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bazı erkekler için bu sadece bir tercih olabilir, kendi değerleriyle uyumlu bir ilişki arıyorlardır. Bu, açık kızlara karşı bir ön yargıdan çok, kendi hayat tarzlarına daha uygun bir partner istemektir. Ama tabii ki bazen farklı amaçlar da olabilir. Önemli olan o kişinin niyeti ve sana karşı olan tavırları. Sence bu bir güven sorunu yaratır mı? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Sadece tesettürlu famtezisi var gormedigi birseyleri cok merak ediyordur
Aşkın ve sevginin kriterleri yoktur güvenilir bir insan diyemem doğrusu.
Önyargılı olabilir, muhafazakar olabilir, kıskanç olabilir
Tercih meselesi ben de öyle istiyorum mesela tamamen bana özel olmasi ayri kendine ayri diye düşünüyorum
Muhafazakardır öyle birini istiyordur
Kapalı mektup istiyo a lamayacak ne var ama önemli olan iç tarafın temiz olması
Türbanlı fantazisi vardır
güvenilir değildir. cahildir
Sadece açıklarla çıktım diye övünenlerde vat
Fsntazisi vardır
Açık sevgilim hiç olmadı
On yargılıdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?