Biten hisler, uzun iliskiden sonra aylar sonra tekrar gorusunce geri gelir mi?

Uzun ilişkim benim hatam yüzünden evlilik öncesi bitti. Sevgilim benden ayrıldı ve net bir şekilde benimle görüşmek istemedi 2 ay sonra bir kez görüştük ama ilişki üzerine konuşmadık. Ayrıldıktan sonra ben durumumuz hakkında konuşmak istedim ancak o görüşmek istemedi bana artık sana aşık değilim seni sevmiyorum görüşmeye de gerek yok dedi. Şok oldum bu adam 10 sene boyunca bana aşıktı ve 2 ayda unutup aşık olmamasına çok şaşırmıştım ayrıca yüz yüze geldiğimizde bana hala sıcak ve özlem dolu olduğunu hissetmiştim. O kendi şehrine gittiğinde görüşmek için yazdım başta kabul etmese de sonra yazın gelince görüşürüz dedi 1 hafta sonra görüşeceğiz ama hislerinin bittiğini söyledi detaylı düşünmüş ve artık olmayacağını anlamış hevesi güveni inancı bitmiş. Başkası var ki dediğimde beğendiğim var hoşlanıyorum ara ara konuşuyoruz ama duygu yok artık aşk aramıyorum mantıkla hareket edeceğim dedi. 2 ay sonra ilk kez beni görecek duygularını geri getirebilir miyim bana çok aşıktı konuşarak yakınlıkla çözebilir miyim

Biten hisler, uzun iliskiden sonra aylar sonra tekrar gorusunce geri gelir mi?