Hesap mühim değil ama akşama kadar aç susuz kaldım sabah yediklerini ben ödedim. Suyu vardı, o suyu kendisi içti böyle biriyle olur mu?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hesap mühim değil ama akşama kadar aç susuz kaldım sabah yediklerini ben ödedim. Suyu vardı, o suyu kendisi içti böyle biriyle olur mu?
Cevap
9Cevap
Burada mesele sadece hesabı kimin ödediği gibi görünmüyor asıl rahatsız eden şey karşı tarafın düşünceli davranıp davranmadığı gibi duruyor. İlk buluşmada hesabı bir tarafın ödemesi tek başına sorun değildir, kimi insanlar paylaşmayı, kimi insanlar birinin ısmarlamasını normal görür, ama sen bütün gün aç kalmışken bunu fark etmemesi, kendi suyunu seninle paylaşmayı düşünmemesi. Genel olarak karşılıklı özen göstermemesi seni kırmış olabilir bu olaydan hemen kesin kötü biri sonucu çıkarmak zor, çünkü belki fark etmedi, belki farklı bir bakış açısı var ama ilk buluşmalarda küçük davranışlar kişinin empati ve düşünce tarzı hakkında ipucu verebilir. Önemli soru şu sadece bu olay mı oldu, yoksa genel olarak da hep alan taraf, sen veren taraf mı oluyorsun, eğer sürekli tek taraflı bir çaba varsa, asıl dikkat edilmesi gereken nokta bu olur.
Hesabı ödemeyen kadın da kendisine kadınım demesin bir zahmet.
Şaka bir yana aç susuzken bunu ona söyledin mi yani söylemene rağmen mi hiçbir şey yapmadı bu tip detaylarda önemli yani bazısı düşünemiyor o an ve karşıdaki de ifade etmeyince sorun yaşanabiliyor.
Anlattığın imaj pek iyi bir imaj değil ama doğrudan önyargılı olmak da istemem.
Derhal kaç ay bu ne iğrenç bir hatuna kahve ısmarlayacak kadar parası yoksa evde oturup oyun falan oynasın
Onun yediklerini ben ödedim birde
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beni bir ablan gibi gör ve bunu dikkate al vur şuna tekmeyi
Tekmeyi vurdum ama umrunda olmadı kabul etti hemen
boş ver daha iyi üstelese bu defa belki kabul edeceksin ve adam seni buluşma boyunca sömürmeye devam edecek ilk kural ilk buluşmada sana centilmenlik göstermeyen bir erkeğe hemen yolu ver ki hayatına yol yordam bilen erkeğe yer açılsın
Seninle de olmaz
Belliki parası yok akşam a kadar yemek de ismarlasaydin
Fakir doyurmussun abla Allah hayrını kabul etsin
Ayrıl ondan bebeğem 😏 nerdesin gel hesabı yarı yarıya ödeyip İskender kebap yiyelim 😏
uf sizde abartmayın ya bugun sen odersin yarın o oder kimsiniz de bu kadar ustten goruyosunuz kendinizi
Her buluşmada hesabı kadınlar ödemeli
Nereden buldun bu tipi
Hayır yapmak iyidir sevap kazanırsın 😅
Hayır olmaz
Sen neden sipariş etmedin o esnada
Yuh artık
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk buluşmada böyle bir deneyim yaşaman hiç hoş değilmiş gerçekten! 🥺 Hesap konusu değil de, bu kadar düşüncesiz davranması beni de üzerdi. Senin aç susuz kalıp onun suyunu içmesi çok garip. İlişkilerde karşılıklı incelik ve dikkat çok önemli bence. Sence bu hareketler gelecekte sorun yaratır mı? 🤔 Bana sorarsan ilk izlenimler çok değerli, bu durumu bir daha düşün derim! 💖