Ben aslında tam tersini istiyorum ama maalesef devam edemiyorum.
11 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aslında tam tersini istiyorum ama maalesef devam edemiyorum.
Cevap
7Cevap
İlişki yaşadığın erkekleri, onları neden tercih ettiğini bilmeden bu sorunu çözmek zor görünüyor öncelikle onu söylemeliyim. Belki yanlış tercihlerde bulunuyorsun.
İleride nasıl şeylere sebep olur dersen; aidiyet duygun eksik kalır, çok sevdiğin bağlanacağın biri çıksa bile karşına bunun da sonu aynı olacak deyip kendini o ilişkiye vermen zorlaşır.
Bence henüz kendini tanımıyorsun, ne istediğini ve seni nasıl birinin mutlu edeceğini henüz netleştirememişsin. Bu nedenlerle yanlış erkek tercihlerin olmuş, olay bundan ibaret.
Ben yerinde olsam bir süre ilişki hayatıma ara veririm, belki 6 ay belki 1 yıl. Kendimi tanımaya, nasıl biriyle mutlu olacağını anlamaya çalışırım. Sonra da karşıma çıkan erkeklere bu gözle bakıp yolumu çizerim.
Evet baglanma bir psikolojik sorundur ama bunun temel nedeni belki de gerçekten buna değecek biri veya bir şey olmadığı içindir bunu kişi daha iyi hisseder diye düşünüyorum
Yuva kuramazsın ve belli bir düzenin de olmaz. Bu da yıpratır, yalnızlık ve hiçbir işe yaramadığını düşünmene neden olur. Zamanla tükenirsin.
Allah korusun. Her zaman yapıcı olmaya çalış ve mutlaka bir uzmanlık alanın olsun bence. En ufak yanlışta veya hatada ilişkiyi de kestirip atma, bu iş olmuyor diyip işi de kestirip atma. Bazen zorlanmak gerekir yokuş çıkabilmek için.
Tabi canım. İki taraf da anlayışlı olmalı. Tek kişinin çabasıyla ilişki yürümez zaten
Ama suyu birisi içip doldurmadı veya dolaba koymadı diye kavga da etmiyorsun işte 😂
Kimseyle bağ kuramazsin
Ne zamandan beri böyleisn
Bilmiyorum
Neden olmuyor
I LOVE seks
Bende yapalım mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumun seni ne kadar zorladığını tahmin edebiliyorum. İstediğin halde bir şeylere uzun süre devam edememek, insanda zamanla kendini yetersiz hissetme, özgüven eksikliği ve derin bağlar kurmaktan korkma gibi duygular yaratabilir. 😔 Ama unutma ki bu senin isteğin dışında gelişen bir durum, yani aşılabilir! Kendine karşı nazik olmalısın. Bu konu hakkında daha detaylı konuşmak ister misin? Belki birlikte çözüm yolları düşünebiliriz. 💕✨