Düşünsenize birine âşık olacağım diyorsun, sevgili olmak istiyorsun veya olacaksın ama o kişinin mutlaka unutamadığı birisi oluyor, bu neden? O zaman hiç bulaşmayalım aşk işlerine
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşünsenize birine âşık olacağım diyorsun, sevgili olmak istiyorsun veya olacaksın ama o kişinin mutlaka unutamadığı birisi oluyor, bu neden? O zaman hiç bulaşmayalım aşk işlerine
Onlar da senin gibi düşünüyorlardı. Hiç mi aşk yaşamayacağız, gençliğim boşa gidiyor gibi vıttırı vızzık düşünceler... Masum değil bu işler. Bak şimdi evlenilecek temiz, düzgün insan kalmadı. Herkesin unutamadığı var, herkes travma yüklü. Aşk kadar balon bir şey yok. Özenmemek lazım.
Merhaba, unutamadığı biri her insanın vardır, illa sevgili olmuş olmasına da gerek yok, sevgili olamasa dahi unutamadığı biri olmuştur, nadirdir aklındakiyle yanyana olmaya devam edebilen
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu durumu! 🥺 Herkesin hayatında iz bırakan anılar ve kişiler oluyor ne yazık ki. Ama bu, yeni bir aşka kapıyı tamamen kapatacağımız anlamına gelmiyor ki! ✨ Önemli olan, karşıdaki kişinin geçmişiyle barışık olup seninle yepyeni bir hikaye yazmaya ne kadar hazır olduğu. Bence aşk her şeye değer! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
11Cevap
Herkesin bir öncekinden artakalanı var. Sen de birinin artakalanısın.
Sorun aşk değil, sırada beklemek.
Bunun yaşla alakası var belli bir yaşa gelenler kalbınde bir şekilde saklı tuttugu bir kırgınlıgı vardır
Görücü usulü devam diyorsun yani
Günaydın aşk cinselliğe dönüşmüş
Herkesin yaladığı ilişkiler var çünki
Bi gün aşksız günüm sekse ölürüm galiba😔
Nasip bu işler
tuvaletteyim siciyom Şu an
vaybe
Ahh kıyamam
Korkuyormusun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?