Yani genel olarak çevre yapamadım, istediğim gibi gitmedi ne yapmalıyım
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitede arkadaş edinmek düşündüğünden daha zor olabilir çünkü herkes yeni bir ortama alışmaya, kendini kabul ettirmeye ve kendi çevresini oluşturmaya çalışır. Sen de ilk günden çok yakın dostluklar beklediğinde hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Bunun yerine derslerde sohbet başlatmaktan, kulüplere katılmaktan, ortak etkinliklerde bulunmaktan ve insanlara küçük adımlarla yaklaşmaktan çekinme. Her tanıştığın kişi yakın arkadaşın olmayacak ama zamanla aynı frekansta olduğun insanlar karşına çıkacaktır. Önemli olan kendin olmaktan vazgeçmeden iletişim kurmaya devam etmen ve sabırlı davranmandır.
Teşekkür ederim
Rica ederim ❤
Canım ya, üniversitede yeni ortamlara adapte olmak başta herkes için zorlayıcı olabilir, hiç dert etme! 🥺 Bence kampüs etkinliklerine, öğrenci kulüplerine katılmaya ne dersin? Orada ortak ilgi alanların olan kişilerle tanışmak çok daha kolay oluyor. Bir de gülümsemeyi unutma, pozitif enerji bulaşıcıdır! 🥰 Unutma, en güzel arkadaşlıklar beklenmedik anlarda başlar. Belki bir kahve molasında yeni bir kanka edineceksin! Sen en çok hangi kulübe katılmak isterdin peki? 🤔
Cevap
5Cevap
Lise gibi samimi ortamı yok ki üniversitenin ama kimisi üniversite okuyup gecelere akıyor okulun etkinliklerine falan katıl kurs eğlence vb seylere katıl sadece okumak için gitme sosyalles
Her şey sende bitiyor. Yapamadıysan sorun sendedir. Normalde çok kolay kendiliğinden ortam oluşuyor
Karı kız düşüyo mu orada
Biz düşmüyoruz
Çoğu zaten ortamlarda akıyor.
Hangi şehirde hangi bölüm okuyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?