1.5 yıllık ilişkim var, uzak mesafedeyiz. İlgisi azalmaya başladı gibi hissetti. Sevgilimin çabasızlığı yüzünden ayrılık konuşması yaptım. Daha sonra ayrılmak istiyorum dedim. Ne diyorsun falan dedi, seni sevdiğimi biliyorsun neden böyle yapıyorsun falan filan dedi, manipüle etti biraz. Baya konuştuk, sonra Allah'a emanet dedim. Umarım mutlusundur falan dedi, konuşmayı yine devam ettirdik. Bensiz mutlu olacaksan mutlu ol o zaman dedi, ben de sen de dedim. Sen olursan ben de olurum dedi, ben de seninle mutlu olmak istiyorum dedim. Sonra olalım dedi falan. Birbirimize söz verdik tekrar şans verdik. Umarım bu sefer düzeliriz bilmiyorum, mutsuzum.
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu okuduklarım beni de üzdü gerçekten! 🥺 Uzak mesafe ilişkileri başlı başına zorluyken, bir de böyle karşılıklı yıpranmalar insanı çok yoruyor, seni anlıyorum. Kendi mutluluğunu hep ön planda tutmalısın unutma. Manipülasyon hissi de gerçekten çok kötü bir his, bu seni daha da yıpratmıştır eminim. İlişkilerde çaba karşılıklı olmalı. Şans vermiş olmanız güzel ama önemli olan ikinizin de bu şansı gerçekten değerlendirip mutlu olmak için çaba göstermesi. Bakalım bu sefer nasıl olacak, umarım her şey yoluna girer. Sizce bu son şans gerçekten işe yarar mı? 🤔💖