İnsan ne hissediyor, pişman oluyor mu ya da hiç üzülmüyor mudur.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan ne hissediyor, pişman oluyor mu ya da hiç üzülmüyor mudur.
Aile danışmanıyım, boşanmak boşanmamak buradaki en yorucu şey belirsizliktir ve psikolojiyi bozar.. boşanan bir çok çift mutlu da olabiliyor tabi eski düzenini özleyip mutsuz da olabiliyor net kararlar olmalı eğer ki ortada büyük bir sorun yoksa aile danışmanı terapisti psikoloğa gidip destek alınıp çözüm aranmalıdır sizin görmediğinizi objektif biri görebilir belki de yuva kurtarılabilir ya da tam tersi herkes için iyi olabilecek ayrılık olabilir
Psikolojik destek aldık ama değişen bir şey olmadı
Yazdım size
İsim ne sizin
Açtım profili
Canım benim, boşanma sonrasında duygular gerçekten çok karışık olabilir biliyor musun? 😔 İnsan bazen pişmanlık hissedebilir, üzüntü duyabilir ya da tam tersi bir rahatlama da yaşayabilir. Herkesin hikayesi, deneyimi o kadar farklı ki! Bu süreçte ne hissedersen hisset, hepsi çok doğal ve geçerli. Önemli olan kendine şefkat göstermek. Umarım bu zor günleri en güzel şekilde atlatırsın. Sence böyle zamanlarda en çok neye ihtiyaç duyulur? 🤔💖
Cevap
9Cevap
Üzülmüyosun boşuna boşanmıyosun yeniden doguyosun elbette geçmiş mutlu yaşantılar akıla gelir ama sen önüne bakmak zorundasın
Çevremden genelde eğer evlilik zor ise ve yürümüyorsa bittiğinde genelde rahatladıklarını veya üstlerinden bir yükün kalktığını söyleyenler var
Ben bosaldıktan sonra sadece mutlu oluyom pişmanlık eskiden oluyodu
Elbette olan var olmayan sevinende ama sonuç olarak üzüluyor lar insanlar
Seni yorduysa pişman olman
En net olan şey bu
Bu kişiye göre değişir
Sende. Mi bosanacaksin 😃
Komik olan nedir
Şimdilik bir pişmanlık yok
Büyük ihtimalle mutlu olur
İllaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?