Sevgilimi denemek icin numarasini baska bir erkege arattim, beni kiskanip tepki vermesi normal mi yoksa tehlikeli bir kiskanclik mi?

Arkadaşlar, sevgilim aramalarıma cevap vermiyordu, annem onu aradı açmadı, ben onu aradım açmıyordu, başkası arayınca ya da arkadaşı arayınca açıyordu. Bu nedenle onu deneyip bir erkekten arattım. Çocuğa diyor ki sen kimsin diyor, ben bu kızı Batman’da gördüm, çok üzgün, mesajlarına cevap ver dedi. Sevgilim ona diyor ki bırak bu yalanları falan filan, kimsin, ona göre söyle kim olduğunu, ona göre konuşayım dedi. Sonradan çocuğa da ki bu kızı nereden tanıdın, nasıl tanıdın, aramızdaki sorun seni ilgilendirmez falan filan çocuk şey. Sonra sevgilim beni aradı, dedi ki bunu nereden tanıyorsun sevgilim, dedim. Kıskanıp suratıma kapattı, tamam arama Ozan Bey’in dedi. Sonra çocuğu nereden tanıyorsun, sana bir soru sordum dedi. Bilmiyorum dedim, sadece seni denetlemek için aradım dedim. Konuyu kapattı. Annem de bana diyor ki tehlikeli işlerle uğraşıyorsun, numarasını aratmak nedir, bu işin neresi tehlike var? Sevgilim beni kıskandığı, bu kıskançlık, bu çocuğu tehdit etmesi Batman’a gelip seni bulurum orada dedi, seni araştırırım kim olduğunu öğrenirim dedi?
Sevgilimi denemek icin numarasini baska bir erkege arattim, beni kiskanip tepki vermesi normal mi yoksa tehlikeli bir kiskanclik mi?