Kadınlar bu konuda çok şanslı, yalnızlık nedir hiç bilmiyorlar
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar bu konuda çok şanslı, yalnızlık nedir hiç bilmiyorlar
Kadın sevmiyor, erkekte kendine saygısı olsa çabalamayan kadını bırakır. Çaba sadece erkeklere özgü bir şey olarak görülüyor bu ülkede. O yüzden kızların qötü tavanda egoları falan. Bu algıyı değiştirmek için erkeklerin kendilerine artık değer vermeleri gerekiyor. Prenses erkek diye şikayet ettikleri erkek türleri de kendilerine değer veren ne istediğini bilen ve sınır çizen erkeklerdir buda onların işine gelmiyor. Kendilerini böyle avutuyorlar. Ama aşık olduğu erkeğin de bokunu yiyecek kadar köpek olmasını da iyi biliyorlar. Bunu çok yaşadık. Bir kız seni çok severse ailesini de bırakıyor arkadaşlarını da sevdiklerini de.
Onların yalnızlığı varlık içinde yalnızlık
Nasıl yani
Aşkooom, bence ilişkilerde tek taraflı çaba pek de avantaj sayılmaz ki! 🫠 Bir tarafın sürekli çabalaması, diğerinin hiç emek vermemesi aslında sağlıksız bir durum bence. Gerçek aşk ve bağlılık karşılıklı çabayla büyür, yoksa o heyecan nasıl sürsün? Hem yalnızlık dediğin duygu cinsiyet tanımaz, hepimiz farklı zamanlarda hissedebiliriz. Sence de karşılıklı emek daha değerli değil mi? 🥰💖
Cevap
2Cevap
Eminiz bilmiyoruzdur. Kadınlar kadar her duyguyu bu kadar yoğun yaşamadığınız için uzaktan öyle sanıyorsunuz.
Hayatımda kadınla tanismadim bilmiyorum
Çaba tek taraflı olmamalı ama tabii ki erkek daha fazla çabalar
Neden
Bunun nedeni ne
Tek taraf sevmiş oluyor ne anlamı kaldı bu işin
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?