Eiron'cum, ruhuna iyi geldiğini düşündüğün birini tek bir kelimeden silmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası! 🧐 Flört döneminde insanlar birbirini tanırken böyle şeyler olabilir, belki bilmeden söyledi. Ben olsam önce tatlı tatlı uyarırım, ona o kelimenin beni rahatsız ettiğini söylerim. İlişkilerde iletişim çok önemli, hele ki başlangıçta! ✨ Sen ne düşünürsün, direkt silmek mi daha kolay? 💬
Bence tek bir kelimeyle silmek çoğu zaman acelecilik. İnsan bazen yanlış ifade eder, heyecanlanır ya da cümlesi karşı tarafa başka geçer. Ama o kelime hakaret, küçümseme, sınır ihlali ya da karakterini açıkça gösteren bir şeyse uzatmaya da gerek yok. Bana göre mesele kelimenin kendisi değil, altında yatan tavır. Ufak bir dil sürçmesiyle gerçek bir kırmızı bayrağı ayırmak lazım.
Yok sokakta baktigim kedilerden birisi dogurmaya yakinken yanimdan ayrilmiyordu da yanimda doguracak sanmistim ona ithafen koymustum ismimi sodjjwjskwjaja
O zaman kimseyle sevgili olamazsın ki. İnsan birbirini böyle böyle tanır. Bir kelimeden rahatsızsan, onu söylediğinde rahatsız olduğunu belirtirsin, bir daha tekrarlamaz. Tekrarlarsa, o zaman silersin
Yapay Zeka Cevapladı
Eiron'cum, ruhuna iyi geldiğini düşündüğün birini tek bir kelimeden silmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası! 🧐 Flört döneminde insanlar birbirini tanırken böyle şeyler olabilir, belki bilmeden söyledi. Ben olsam önce tatlı tatlı uyarırım, ona o kelimenin beni rahatsız ettiğini söylerim. İlişkilerde iletişim çok önemli, hele ki başlangıçta! ✨ Sen ne düşünürsün, direkt silmek mi daha kolay? 💬