5 senelik sevgilim birden 'senin dışında da hayatım var' deyip soğudu, neden böyle oldu ne yapmalıyım?

5 senedir sevgiliyiz şu an ikimiz de çalışmıyoruz öncelikle yaşlarımız 28

Sevgilim son 6 aydır falan kötü davranıyor saygısız davranıyor bir şey diyemiyorum soramıyorum asla trip atamıyorum uğraşamam seninle defol arama vs diyor iletişimi kesiyor ve biz her şeyi birbirimize haber falan da ederdik artık buna bile bıktım diyor anlamadım

Mesela bugün bir şey konuşurken telefonu kapattım arayacağım diyerek birkaç saat sonra yazdım mesaj olarak cevap verdi ben de telefon elinde niye aramıyorsun aşkım o zaman dedim diye aradı bıktım triplerinden sürekli sorun çıkarıyorsun benim senin dışında da hayatım var dedi şok oldum evde bir işi de yok bunu söylerken sürekli seninle mi konuşacağım dedi ki konuşmuyoruz aramıyor bile beni gün içinde aradığında sohbet yok susuyor ben konuşursam cevap veriyor beni sıkıyorsun bıktım diyor bu dediğimde bir şey var mı bende mi sorun zaten konuşuyoruz her şeyi haber vermek zorunda mıyım diyor çok üzülüyorum geldiğimiz hale niye böyle yapıyor bana karşı kötü ve devam ediyor konuşsam da kendini haklı görüyor ne yapacağım

Güncellemeler
16 gü
Ve bana yerini bil dedi konuyla alkası bile yok bişey bile demedim yerini bil her dakika konuşmak zorunda değilim seninle dedi
5 senelik sevgilim birden 'senin dışında da hayatım var' deyip soğudu, neden böyle oldu ne yapmalıyım?