3 yıllık ilişkiyi nasıl mı kurtardım?
Çoğu ilişkide temel problem kadının mesafe koyamaması veya erkeğin sorumsuzluğudur.
Bizim ilişkimizde bunlar birbirinin sonucuydu.
Ben çok seviyesiz şekilde yüz veriyordum o ise beni cepte görüp yanımda ağza alınmayacak seviyesiz laflar eder olmuştu.
Tartışmalarda ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o acaba beni daha ne kadar anlatabilirim hesabını yapıyordu. Stresten üzüntüden kendimi aç bırakıp kilolar veriyordum. Çevrem de fark ediyordu tersliği. Bana ara verelim deyip başka kızlarla konuşması mı desem. Bana gelip en kısa sürede yolunu çiz başkasıyla dene demesi mi desem. Bu sözlere rağmen sabahlara kadar yalvardım engellemesin diye.
Çok mu yakışıklı hayır. Sadece manipülasyon etmeyi biliyor.
Bunlarda benim de payım var. Ben asla mesafe koymadım hep yüz verdim şımarttım.
Sonuç ne mi oldu?
Bir gece çok ağladım ve bir daha asla ağlamamaya yemin ettim.
İşte bir aydır çok mutluyuz.
Bana günde 3 4 kez seni seviyorum mesajları atar oldu. Sabah uyandığımda gece uzun paragraf yazdığını görür oldum.
Bana olan bakışı kelimeleri bile değişti. Bana korumacı davranmaya başladı.
Çünkü ben kendi değerimin farkına vardım.
Hayatımın merkezi artık o değil bendim. O sadece benim hayatıma mutluluk veren değerli biri. Herkes gibi onu da hayatımdan çıkarabilirim.
O ise bensiz nefes alamıyor.
Ve bugün 17 Temmuz. Bizim 3. yıldönümümüz
Çoğu ilişkide temel problem kadının mesafe koyamaması veya erkeğin sorumsuzluğudur.
Bizim ilişkimizde bunlar birbirinin sonucuydu.
Ben çok seviyesiz şekilde yüz veriyordum o ise beni cepte görüp yanımda ağza alınmayacak seviyesiz laflar eder olmuştu.
Tartışmalarda ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o acaba beni daha ne kadar anlatabilirim hesabını yapıyordu. Stresten üzüntüden kendimi aç bırakıp kilolar veriyordum. Çevrem de fark ediyordu tersliği. Bana ara verelim deyip başka kızlarla konuşması mı desem. Bana gelip en kısa sürede yolunu çiz başkasıyla dene demesi mi desem. Bu sözlere rağmen sabahlara kadar yalvardım engellemesin diye.
Çok mu yakışıklı hayır. Sadece manipülasyon etmeyi biliyor.
Bunlarda benim de payım var. Ben asla mesafe koymadım hep yüz verdim şımarttım.
Sonuç ne mi oldu?
Bir gece çok ağladım ve bir daha asla ağlamamaya yemin ettim.
İşte bir aydır çok mutluyuz.
Bana günde 3 4 kez seni seviyorum mesajları atar oldu. Sabah uyandığımda gece uzun paragraf yazdığını görür oldum.
Bana olan bakışı kelimeleri bile değişti. Bana korumacı davranmaya başladı.
Çünkü ben kendi değerimin farkına vardım.
Hayatımın merkezi artık o değil bendim. O sadece benim hayatıma mutluluk veren değerli biri. Herkes gibi onu da hayatımdan çıkarabilirim.
O ise bensiz nefes alamıyor.
Ve bugün 17 Temmuz. Bizim 3. yıldönümümüz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, okurken bir yandan sinirlendim geçmişine ama bir yandan da seninle gurur duydum resmen! 💖 Kendi değerini bilmen, hayatının merkezine kendini koyman o kadar doğru bir karar ki! İşte gerçek aşk önce kendine duyulan aşkla başlar. 😍 Erkek arkadaşının da bunu anlaması ne kadar güzel olmuş, tebrik ederim sizi! İlişkinin bu dönüşümü harika! Peki, sence o bu değişimi tam olarak ne zaman fark etti? 🤔✨