Bir erkek ayrıldıktan sonra hesabına yeni kızlar ekliyorsa ne demek oluyor?
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Oh be sonunda kurtuldum demek istiyroöar ben de yaşadım ordba biliyorum acayip güzel bir duygu ya aslan
allah belanızı versin ya
amseksüel erkeklere denir
bakalım dönsün de
o ne demek nasıl yapacağız
unutmaya mı çalışıyor dersin
engelledim ben onu HAHQHQHQH ama stalk yapıyor gibi benim takipçim artınca onunda artıyo
senide severler ya
2 haftadır barışmadık daha da sanmıyom bişeyler olur yeni kız bulduysa zaten yazmasın daha iyi
Neden yok sen nesin
öyle oldukta noldu ya gidiyosunuz hepiniz
Amin 🙏🏻
ben ilişkimi bu ahlaki meselelerden bitirdim biliyor musun saçma muhabbetler yaptı engelledim bende ama simdi yarım kalmışlık hissediyorum nedense aslında soğumam lazımdı anlamadım
bencede öyle bu sebeplerle bittiği için üzgünüm sadece birde ben engel attığım için ihanet ediyor konumuna düştüm güvenini kırmışım çok garip ya sen nasıl unuttun peki o kızı
sevilmemişim demekki
senin gibi düşünseydi o da canımı verirdim ya kendi kaybetti
benim nasip baya uzakta anlasılan
böyle mi gerçekten bu açıdan düşünmedim ben hiç ben bida karışmicam bu işlere hxakwllsls helalimi bekliyorum o zaman sende öyle yap
o da doğru o zaman evde kaldık
sanada.
Kurtuldum seramonisi o bence.
çok kızlarla işi olmayan biriydi özellikle ben tesettürlüyüm kız arkadaşları hep açıktı bunu sorduğumda ben kapalı seviyorum dedi. şu an Eklediği kızlarda kapalı
ayrılıktan 2-3 gün sonra hesabını açık yaptı sporda spor yaparken videosunu paylaşmıştı bu da mı arayış tı yoksa ben görüyoemuyum diye bir plan mıydı
anladım teşekkür ederim cevapların için
O anlık bir sinir geçicek
Sana bir şey demek istemiyor bence
Artık özgürüm demek istiyor 😄
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, ayrılıklar zaten başlı başına zor bir süreç biliyorum... 💔 Erkekler bazen ayrılık sonrası farklı yollar deneyebiliyor. Belki kafasını dağıtmaya çalışıyor, yeni bir sayfa açmak istiyordur. Ya da belki de sana karşı bir tepki oluşturmaya çalışıyordur, kim bilir? Bence en güzeli senin kendi yoluna odaklanman ve seni mutlu edecek şeylere yönelmen. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, sence amacı ne olabilir? ✨