Beyler toplu arkadaş ortamında yanınızdan güzel bir kadın geçerse vay be ne güzel keşke şöyle yapsam vs vs diyor musunuz? Biz kadınlar diyoruz🤭
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler toplu arkadaş ortamında yanınızdan güzel bir kadın geçerse vay be ne güzel keşke şöyle yapsam vs vs diyor musunuz? Biz kadınlar diyoruz🤭
Cevap
46Cevap
Bir defa yüzüne bakarım tanıyor muyum diye, sonra kendi önüme bakarım. Bakmakla hamile bırakılmıyor, kimseyi süzerek rahatsız etmem. Bir şey de düşünmüyorum. Beğendiysem iç çekiyorum. Keşke böyle bir sevgilim olsa diyorum. Tabi her güzel kız için değil.
Rahatsız etmiyorsun aferin ama yinede aklından geçer İllaki bilmiyorum bizmi çok sapığız🤭
Herkes her şeyi düşünebilir. Eyleme geçmedikten sonra sorun yok. Beni beğenen biri artı 18 hayal de kurabilir sorun etmem. Tacizde bulunmuyorsa normal bir durum.
Haklısın
Güzel kız tanımın nedir?
Belirli bir tanım yok. Güzel kız göze güzel gelendir yani. Fiziksel özellik olarak beyaz tenli, obez olmayan (balık etli olabilir), yüzü hoşuma giden kişileri güzel olarak nitelendiriyorum
Hiç bir şey geçmiyor, kadınlara obje olarak bakmıyorum güzelse sadece baya iyiymiş der geçeriz hayalimde canlanacak tek kadın ruhuma dokunan kadındır.
Güzel açıklamışsın ama ben gırgır olarak diyorum arkadaş çevresinde olmazmı mesela bizler konuşuyoruz
Konuşursun ama dildedir hayalimizde sevişmiyoruz öyle her gördüğümüz kadınla evet erkekler arasında bu tip Muhabbet çok döner fakat sevmiyorum bu şekilde konuşan insanları aç it gibi geliyor bana
Yani anladığım kadarıyla senin tarzın değil ağırbaşlı erkeksin belli ☺️
Sokaktan geçen güzel bir kadın hakkında ne düşündüklerini bilmiyorum ama özele indirgersek benim sevgilim yüzümün çok güzel olduğunu ve yüzüne boşalmak istediğini söylüyor 😝🤣 yani saçma şekilde böyle diyor
Yok artık ya nasıl bir soru ve zihniyet bu erkeklerin hepsi o açıdan bakmaz kadınlara ilk görüşte çok saçma
Hepsi demedim zaten İllaki olan vardır
Evet o konuda haklısın
Ama şu var bizlerde az değiliz 😅
Bizim erkekden ne bekliyorsun ağa. 3 saniye baksanız hoslandi sanar. 7 saniye baksanız bu bana verecek diye 58. Çeşit fantezi düşünür
Sen o erkekler arasında değilsin galiba 😂
En az 25 saniye bakmali😂😂
Göz gezdirmen gerekiyor canım 😅
Kendi adıma konuşayım güzel bir kız gördüğümde ilk başta biraz özgüvenim düşer ve çaktırmadan bakarım. Tek başınaysa korkmazsa iletişime geçmeye çalışabilirim. Eğer konuşmalarından olumlu cevaplar alırsam bende belli ederim öyle yani
Arkadas arasinda birbirimize soyleriz, bunu su pozisyonda yapcan falan gibi 😂
😂😂
Hoşuma gider 😂
öyle demiyorum bu hoş bir şey değil ama onun da baktığını falan fark ediyorum keşke konuşmaya cesaret edebilseydim diyorum o kadar çünkü reddedilmeyecek olduğun halde bile çekinmek sonra pişman hissettiriyor
"Ne garılar var bee" diyip yolumuza devam ediyoruz.
Tüh bee
Ne bekliyodun ki önünde diz çöküp evlenmemi teklif edelim :D
Hayır okadar da değil 😅😅
Tamam bende ne bekliyorsun dedim :D
Ne hayal ediyorsun diye merak ettim 😅
Bir şey hayal etmeye gerek yok sapık oluruz öyle :D
Ozmn biz sizden daha sapığız😂
Oha! ne düşünüyorsunuz siz :D
Allah sahibine bağışlasın maşallah derim ben genelde :)
Aklımdan geçenler içinden geçse yürüyemez :D :D
İş yorgunluğu olduğu zaman kendimden başka kimseyi görmüyorum
Onu bilmiyorum da ama yanında güzel bir kadın varsa sıkıntı eşime Gittiğimiz her yerde kadınlar bile iltifat ediyor erkekler düşünüyor Allah bilir
Aklım sürekli sevdiğim kadın da olduğu için hiçbir şey geçmiyor
Helal olsun
Teşekkür ederim 🙏
Benim pantolondan çok belli olduğu için kadınların bakışlarındaki o imaları az çok tahmin ediyorum ya 😅
Diyoruz tabiki erkegin de bi hayali bi istegi arzusu var onunla vakit gecirmek birseyler yasamak ister. Ben mesela bi gunum onunla gecsin isterim gecsin ama nasil gecerse gecsin
O geçiş saniyelik bir olay direkt bakıp geçiyorlar ben şahsen böyle bişey düşünemezdim
E tabikide diyoruz, dışa vurmuyoruz elbette ama öyle düşüncelerimiz oluyor insanız en nihayetinde
Biz dışada vuruyoruz 😅
E o zaman madem isteklerinize göre birini buldunuz tanışmaktan çekinmeyiniz 😂
Evet kucakta yatakta ayakta her yerde diye geçiyor aklımdan
Daha güzellerinide gördük diyoruz.
Tabiiii😅
Fenasal sorularda bugün serseri ya sjsj
😅😅😅
Kimse benim geçmez diyemez mümkün değil 😂
diyoruz siz de diyorsunuz di mi?
Evettt😂😂
siz de biz erkekler gibi şöyle götürüm veya sizde olmasa bile yine de si... rim diyor musunuz? :D :D
Hemde neler neler 😂😂
gelsene konuşalım güzel konu ve çok kahkahalık iç dünyamızı kusalım :D asahahaha
işte misin elektrikler mi gitti :d
Bu diyom sağlam sevilir diyorum.
Umarım zeki bir hatundur diyorum :D :D :D :D
Tabi tabii 😅😅
Kısa devre, sonra kaldığı yerden devam.
İmrenerek bakıyorum ☺️
Diyoruz yalan değil bir elime geçse tarzı
güzelmiş dyip geçiyrum bişey düşünmem
Güzellikten kastın açıklıkmı
Yok ya o kadar da sapık değiliz yani
Duruma göre değişiyor
Allah sahibine bagislasin derim küt ü düşün mem
içimden geçer
açık sözlü oluşun güzel
Ben iyiymis der gecerim 😊
Bak sen ne kadar masum😅
Heee ne olacadı ya 😅
Yaniii bilmiyorum biraz masumca geldi 😅
Of yerim mi demeliydim 😅
Gibi gibi 😂
Yok demiyorum. Bazen arkadaslar diyor yaniimda. Aynen iyiymis diyorum yine genelde.
En güzeli😊
Çok güzelse umrumda olmuyor geçip gidiyorum
İlginçç
Orta halli güzelse saçma bi hareketi bile çok sempatik gelebiliyor
Siz neler diyorsunuz mesela?
Neler neler 😂
Erkeklerim hayal dünyasına inanamazsın 😅😅
Kızlar daha iyi bu konuda ama 😅
Merak ettim şimdi😅
Çok merak iyi değildir 😅
Onaylıyorum😅
😂😂
biz demeyiz ne münasebet
Bazen bende
Bayılıyorum
Evet diyoruz hepde neler neler
Koku önemli
Tabi
Mıknatıs gibi çeker
Tabiki diyoruz
Çok nadir
Çok şey
Diyoruz net
Hayır hiç demem
Değişiyor
Evet niye 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, bu ne tatlı bir merak! 😍 Senin gibi ben de bazen insanların içinden ne geçtiğini merak ediyorum doğrusu. 😊 Güzel birini görünce insan şöyle bir döner bakar tabii, bazen "ne hoşmuş" diye bir düşünce geçer içinden. 🤷♀️ Bence bu doğal bir şey, güzellik hepimizin dikkatini çeker! ✨ Sen bu konuda ne hissediyorsun, meraklandın mı gelen cevaplar için? 🥰