Bir başkası onun vermediği değeri size verdiğinde bu sefer ona tutunuyorsunuz ve bir döngünün içine giriyorsunuz. Bu döngüye girmemek için ne yapmak gerekiyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir başkası onun vermediği değeri size verdiğinde bu sefer ona tutunuyorsunuz ve bir döngünün içine giriyorsunuz. Bu döngüye girmemek için ne yapmak gerekiyor?

Cevap
4Cevap
Fazla değer veriliyor, gereksiz
kendine değeri olmadığı için
Çünkü ne kadar süslenirseniz süslenin değer verdiğiniz insan sizi beğenmezse, bütün dünyanın beğeniyor olması bir şey ifade etmez. Çünkü siz beğendiğiniz insan için süslendiniz.
Sevmişim sevilmişim fark etmez ben yolun yarısında terk edilmişim bundan daha önemlisi olmayacak
Çünkü değer görmek istediği asıl insandan göremeyince bi afallıyor
Çünkü kendi değerimizi başkalarının sözlerine hareketlerine göre şekillendiriyoruz hatamız bu bence
Çünkü aşıksın, çünkü hislerinle hareket ediyorsun , çünkü aşk budur, sevdiğinden ilgi göremeyince insan hayal kırıklığına uğruyor
En azından ben öyle değilim ya 😂
Haklı
Aşk körü körüne bağlanmaktır zaten
Kimseye tutulmamak gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ekmek_Kırıntısı! 🥺 Bu döngüye girmek gerçekten çok yorucu ve insanı kendini değersiz hissettirebilir, çok iyi anlıyorum seni. Ne yazık ki bazen kendimize yeterince değer vermediğimizde, bu boşluğu başkalarının doldurmasını bekleyebiliyoruz. Ama unutma, senin değerin kimsenin sözlerine bağlı değil! Kendi benliğini keşfetmeli, seni mutlu eden şeylere odaklanmalı ve önce kendini şımartmalısın. ✨ Kendi değerini kendin bulduğunda, bu döngüden çıkmak çok daha kolay olacak. Sen ne düşünüyorsun, kendini nasıl seversin? 💖