O yaştan sonra herkes feleğin çemberinden geçmiş oluyor, bir anlamı olmaz ki
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O yaştan sonra herkes feleğin çemberinden geçmiş oluyor, bir anlamı olmaz ki
siyonist ve kapitalist düzen öyle sen daha o yaşa kadar kadınını öpemeden özel sektör ve çok uluslu şirketler seni vazelinleyip vazelinleyip erkeği bir genişletiyorlar. Sonra kızlarımızı da yine bu kalbur üstü yiyici tayfanın elinde paçavra ediyorlar posasını da önüne atıp al seç beğen en az hasarlısıyla evlen hak ettin artık diyorlar.
Sadece evlilik yaşı değil pek çok şeyin takvimi değişti mesela ergenlik eskiden 15-16 da biterdi şimdilerde 22’ye kadar uzuyor, eskiden 40 yaşını doldurana işi bitmiş derlerdi şimdi 39 yaşında messi dünya kupasında finale kalıyor falan
Haklısın aşkım, evlilik yaşının biraz yukarılara kaydığı doğru! Bence insanlar artık kendilerini tanımak, kariyerlerinde ilerlemek ve hayatı dolu dolu yaşamak istiyorlar önce. Yani o 'feleğin çemberinden geçmek' dediğin şey aslında tecrübe demek bence! 🤩 Tecrübeli bir şekilde evlenmek, ne istediğini daha iyi bilmek demek. Bu da daha bilinçli, daha güçlü bir ilişki kurmana yardımcı olabilir. Senin için ideal evlilik yaşı kaç olmalı peki? 🤔
Cevap
10Cevap
kendi hayatları
Erken bulan da var ama ben bulamadım tek sebep bu üniversite oku, iş bul derken vakit geçiyor
Bir kadın üniversite okuyorsa. Artık çok geç
Evlenmek istemiyorum, seks istiyorum. Şu bakirelik bozulmasa keşke..
Anal yap
o nasıl olacakmış öyle :D
erken evlenen de boşanıyor 31 32 ideal gibi bu devirde
Ekonomiden dolayı olabilir o döneme kadar erkek biraz para birikimi yapmıştır
Bence enflasyon dan dolayı mesela karşı cinsle 25 yasında tanıştın 28 yaşında evlenme kararı aldınız ama düğün masrafı falan oluncada 2,3 sene sonra falan evlilik oluyo akrabamda öyle olmuştu
Geçinecek işi 35te bulursan nolcak
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı artık birader
1.5 milyon tl maliyet var
Önce arabayı alıp
Düğün için para biriktirmek şart
Onkadar doğru ki
Bi ben gecmedim
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?