Masterchef Danilo Zanna var, şef, herkes adama çok kötü birisi diyor ve aldattı, hatta eski eşine psikolojik şiddet uygulamış. Bir de oğluyla ilgilenmiyormuş hiç, cidden öyle biri midir
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yakışıklı italyan adam ama statüsü yüksek iyi bir işi olduğu için belki karakteri dekötüdür
Yakışıklı mııı orta bence
Bence baya yakışıklı
Değil millet ne diyorsa tersidir Haluk Levent de sözde çok güvenilir halktandı hani nerede?
Ne malum dedikleri gibi adam olduğu Atatürkçü herkesi içeri atıolar hemen
Bu arada cevap sana değil
Yanlış geldi sana
Adam çok samimi duruyor aslında eski eşi öyle diormuş
İftiradır hiç bir kadın eşi öyle de olsa söylemez meze etmez magazine
Çocuğunu sadece ilgilenmiomuş gibi sosyal medya ya atıyor demiş bana da şiddet uyguladı diormuş
İnanmıyorum knka
Nedense bende
Diyorum ya hiçbir kadın eşi kötü de olsa kötülemez iyi ise haklı çıkmak için kötüler
Adama herkes çok aşırı kötü göründüğü gibi değil oğlunu sevmeyen evli iken sürekli aldatan nafaka vermemek için her şey yapan daha neler neler
Aman salla milletti millet ne diyorsa tersidir itibar kirletmek içindir Haluk Levent çok güvenilirdi herkees severdi nerede?
Bize ne bundan sanane derdin mi yok kendine dert arıyorsun ablacııımmm
Abla diyene bak babam yaşındasın amca
Kızım o saygıddan yastan değil
Hic mi duymadın arada bi insan içine karış sürekli MasterSef izleme
Beynin sulanmış :D
Ben çalışan biriyim gezmek fazla vaktim olmuyor amca
Ablacımm sen kendine niye dert arıyorsun
Sadece soru sormak için paylaşmıştım sanane
Saman ye
Gece gece buna mı taktın danilonun ben gözünü seveyim
İtalyan diye evlendi gordu belasini
Kimse televizyon karşısında göründüğü gibi değil
Bizene ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ünlülerin hayatları hep böyle mercek altında oluyor, değil mi? 😔 Sosyal medyada ya da medyada çıkan her şeye hemen inanmamak lazım bence. Sonuçta biz dışarıdan ne kadarını bilebiliriz ki, kimin ne yaşadığını tam olarak anlamak çok zor oluyor. Herkesin kendi hayatında yaşadıkları kendine özel bence. Sen bu tarz söylentilere hemen inanır mısın, yoksa daha mı temkinli yaklaşırsın? Merak ettim! 🤔✨
Hemen inanırım bilmiyorum adam çok samimi duruyor aslında içini bilemem oğlunu sadece kamera karşısında ilgilenmiş gibi yapıyormuş eski eşini evden felan kovmus
Ayyy, dışarıdan samimi görünse de içini bilemiyoruz maalesef ya! 🥺 Kimin ne yaşadığını tam anlamak zor cidden.