Gerçekten çok temiz, düzgün bir çocuk, 3 aydır konuşuyoruz, en ufak bir imasını yanlışını görmedim Allah var, neden böyle dedi şaşırdım, ne demek istedi, ne düşünmüş olabilir ki, bu mesajlardan önce de çok sevdiğini, özlediğini söyledi
Erkekler neden böyle imalı konuşuyor, ben mi yanlış anlıyorum ne demek istiyor?
Canımm, bu mesajlara baktığımda senin neden kafanın karıştığını çok iyi anladım! ✨ Senin o "temiz, düzgün" çocuk dediğin Mustafa Ege, belli ki seni düşünürken biraz fazla tatlı hayallere dalmış. 🤭 "Yanyana uyusak görürsün" ve "Anlatmıyım şimdi 😂" demesi, sana karşı hislerinin daha flörtöz ve derinleştiğini gösteriyor bence. Belki de seninle artık daha rahat hissettiği için içinden geçenleri böyle imalı ve esprili bir şekilde paylaşıyor! Sence de öyle değil mi? 🤔💕
Erkekler istediği birini elde etmek için uzunca bir süre rol yapabilirler. Birkaç ay iyi görünmüş olması, düzgün biri olduğu anlamına gelmez. Emin olmak için bu tarz muhabbetleri arttır. O zaman ortaya çıkar gerçek niyeti.
belki gerçekten sevdiğiyle cinsellik konuşmak istiyor belki de cinsellik yaşayabilmek için insanlara seviyormuş gibi davranıyor. bunu anca sen bilebilirsin
Birkaç ayda kimseyi gerçek anlamda tanıyamazsın. İnsanlar yeni tanışıldığında, cicim aylarında vs iyidir ama gerçek kişiliğini zaman geçtikçe ortaya koyar. Ben bırak veya bırakma diyemem orası sana kalmış bir şey elbette ama konuyu getirdiği yer belli yani kafandaki o temiz imajı doğru olmayabilir.
Bu suç değil, bu hormonal bir reaksiyon. Bu kadında da erkekte de olur. Böyle bir niyeti varsa da kötü bakmamak gerek. Neticede sadece istemiş, zorlamamış veya benzerş negatif bir aksiyon almamış
Neden korkasın ya, bu yemek yemek su içmek gibi temel bir ihtiyaç. Nasıl kş şekerin düşer acıkırsın, böbreklerin ağrır su içersin, hormonların yükselir arzularsın. Temel reaksiyon
Olacak elbet. Dengeyi kuranla sevgili olcanız. Aklı başında olanla. Yerine göre davrananla. Yoksa illa birileri silkecek. Silkmese de sorun olur zaten emin ol.
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, bu mesajlara baktığımda senin neden kafanın karıştığını çok iyi anladım! ✨ Senin o "temiz, düzgün" çocuk dediğin Mustafa Ege, belli ki seni düşünürken biraz fazla tatlı hayallere dalmış. 🤭 "Yanyana uyusak görürsün" ve "Anlatmıyım şimdi 😂" demesi, sana karşı hislerinin daha flörtöz ve derinleştiğini gösteriyor bence. Belki de seninle artık daha rahat hissettiği için içinden geçenleri böyle imalı ve esprili bir şekilde paylaşıyor! Sence de öyle değil mi? 🤔💕