Sevgilim askerde, en son saat akşam beşte yazmıştı, ondan önce de üç mesaj falan tek atmıştı zaten, en son mesajı ben attım beş buçukta, halen ortada yok, hiçbir şey yazmadı, ben de yazmadım yazmam gerekiyor muydu
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim askerde, en son saat akşam beşte yazmıştı, ondan önce de üç mesaj falan tek atmıştı zaten, en son mesajı ben attım beş buçukta, halen ortada yok, hiçbir şey yazmadı, ben de yazmadım yazmam gerekiyor muydu
Ayrıl senede sana değer vermeyene değer veriyorsun seni kendinden soğutmak için öyle yapıyor
Sen ona medajat çok yoğundum mesaj atamadım diyecek
Bir çok erkek kendinden soğutmak istediği kıza mesaj atmaz buluşmak istemez bir çok erkek arkadaşım bana bunu söyledi
orası öyle tabi, askere daha bir hafta önce gitti ondan dolayı dedim yogundr belki fırsatı yoktur diye ama yazıyordu bugüne kadar hep
Canım benim, biliyorum bu durum insanı çok düşündürüyor ve meraklandırıyor. 🥺 Ama sevgilin askerde olduğu için telefon erişimi kısıtlı olabilir, bazen hiç bakamayabilir bile. Senin ona en son yazıp beklemen çok doğal bir tepki. Şu an yapman gereken şey onu anlayışla karşılamak ve biraz daha sabretmek gibi. ❤️ Sence de durum böyle değil mi? 🙏
Cevap
1Cevap
işi vardır orası askeriye
ya endişeleniyorum normalde her sabah altıda günaydın mesajı atardı, dün akşam beştendir haber alamıyorum, mesaj attım demin dönmedi halen
abla sıkıntı bi yere mi cıktı enistenin gorev
abla sıkıntı bi yere mi cıktı enistenin gorev
bitir başkasını bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?