4 buçuk yıl önce vefat eden sevgilimi hâlâ seviyorken yeni ilişki yaşamak onu aldatmak mı olur?

Lisede tanıştık, aynı üniversiteye gittik, son evre akciğer kanseriydi, tedavisinde hep yanında oldum, beni hep hazır etti bu duruma ve sürekli beni sosyal ortamlara itti çünkü o gidince depresyona gireceğimi biliyordu. O vefat ettikten sonra depresyona girdim, 4 ay boyunca evden çıkamadım, üniversitemi dondurdum, sürekli mezarına gidip saatlerce ağladım, 1 ay boyunca banyo dahi yapmak bile istemedim, tuvalete gitmek zulüm oldu, sürekli müzik açıp ağladım, fotoğraflara bakıp 15 kilo verdim, bayılmalarım arttı. Sonrasında geri üniversiteye başladım, alıştım gittiğine ama hâlâ da devam ediyor. Örneğin kafamda kızlarla tatil planı yapıyoruz, onunla bir yere gitmiştik, oranın ismini unuttum ve onu aradım ama o telefon çalmadı ve o an diyorum o yok, en çok da bu koyuyor insana ya da annemlerle otururken annem acı ezme yapıyor ve en sevdiği şey acı ezme ve anneme bir ara tabak ayır, ona da götüreceğim dedim ve annem üzgün üzgün bana baktı, o zaman yine anladım o gitti. Onu hâlâ seviyorum ve kalbimde yaşıyor. 27 yaşındayım, şu an biri ile arkadaşlık ediyorum, çok iyi biri, çok naif biri, onunlayken çok mutluyum, düşünceli biri ama sanki hem onu hem vefat etmiş sevgilimi aldattığımı hissediyorum. 1 hafta önce mezarına gidip ağladım ve özür diledim.

4 buçuk yıl önce vefat eden sevgilimi hâlâ seviyorken yeni ilişki yaşamak onu aldatmak mı olur?