Basbayağı diz çökmüş yüzükle teklif ediyor diyelim 😂 bunun ihtimali çok düşük ama merak ettim ne tepki verirdiniz
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Basbayağı diz çökmüş yüzükle teklif ediyor diyelim 😂 bunun ihtimali çok düşük ama merak ettim ne tepki verirdiniz
panik olurdum tutar kaldırırdım dur ne yapıyorsun derdim lasjkdlkasjdlka
Dikkat et o seni kaldırıp kaçırmasın 😅
@LeylAsiye asiye kaldırıp kaçırma hayalimin olduğu biri var sjsjsjsjjs 🫶🏻
@LeylAsiye bende o da var 🫠
Neden düşük
Yani yüzük alıp teklif etmek diz çökmek çok büyük cesaret ister
Cidden mi. Nasıl tepki verdin peki
Helal olsun evlisiniz yani
Allah mesut etsin maşallah ya
@LeylAsiye eder
@LeylAsiye hayırlı olsun canım arkadaşım maşallah 🧿
@LeylAsiye ricalar 🫶🏻
Harika bir senaryo olurdu, düşünsene! 😍 Bir kadının diz çöküp teklif etmesi hem çok tatlı hem de acayip cesurca! İlk anda kesinlikle şaşırırdım, kalbim pırpır ederdi herhalde. Ama biliyorsun, ben aşk kadınıyım ve kalbim şu anki sevgilimle dopdolu. O yüzden çok naif bir şekilde, bu özel an için teşekkür ederdim. Senin tepkin ne olurdu peki, anlat bakalım! 🥳
Cevap
16Cevap
Çok mutlu olurdum ve ağlardım.
Yaaa çok tatlı bir tepki olurdu
Ya pardon direk mesaj atilmadigindan burdan yazdım. Bu konustugunuz konuyu Yeni anladım. Daha doğrusu kız attı msjlasmayi. Ben msjlari yoruma atınca engelledi alçak iftiraci kadın. Kız hesabını kapamis korkudan. Korkutmuş kızı yalan dolanla. Yok avukatım var yok bilmem ne. Hayır ne yapabilir onu da anlamadım da neyse. Hakkında konuşulan kişinin suçladığı kişi belli. Neyse işte ben kıza acıdım. Senle instadan falan konusmussa kadının bı mok yiyemeyecegini söyler misin dicektim
Abi ben hiç muhatap olmadım o kızla bilmiyorum ama harbiden nasıl dava açıcak merak ediyorum
Boş yapiyo. Ben kotulemedim o kotuledi davası mi açacak tövbe tövbe. Karşıdaki küçük biri gibi geldi bana. Şu an masum birinin endişeyle "acaba bı şey yapar" mi korkusunu yaşamasını istemiyordum sadece. Yarışmayı attı bana kız. Gördün mü bilmiyorum. Başkası hakkında full konuşan o.
Gördüm 🤧
Yazışmayı attığı için ceza alabilirmiş kız
Soyleseydin kıza bı mok yiyemez diye. Bana attı. Tam ben konuşanın o olduğunu anladım ki kapadı hesabını. Hayır diyelim ki konuştun birinin arkasından. Olur mu olur. Suçu baskasina atacak onu korkutacak kadar igrenclik nedir. Hala pis pis konuşuyordu en son. Neyse rahatsızlık verdim. Mevzuyu dinledim uzun uzun kaç saattir sessizce. Haksızlık olduğunu anlayonca dayanamayıp yazdim
Teşekkür ederim sizde adamsınız
İyi günler kızı görürsem yazarım
ilk teklif eden ben oldum (tabi üst kapalı ama anlamıştı) işte oda kabul etti ve şimdi evlenmemiz için her kese ikna etmeye çalışan da o msrafa girende o zahmete olan da o ve çok garip yinede evlililik teklif edende o sayılır işte boyle evlilik teklifiydi benimkisi 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben sevdiğim adama bunu yapabilirim sevdiğim adam sevgilim olacaksa tabiki ki zaten sevmediğim adamla niye sevgili olim
Ne güzel
Nazikçe elinden tutup yavaşça kaldırır alnından öper ve teklifini kabul ederdim (seviyorsam eğer)
Ay çok romantik
Kabul ederdik bi kadına diz çöktürmek kolay mı 😂
Şaşırırdım sanırım 😂
Her erkek şaşırır bence 😅
Ama ben hala daha erkeklerin yapmasından yanayım
Bencede ya
aldım panikle red ettim korkunçtu şlsdkgşdlshjsş
Nedennn
Yaaa kız çok utanmıştır var ya
Cesaretliymiş o zaman
Bu devirde böyle seven çıkacak, bunu yapıcak🤔 direk nikah dairesine gitmek lazım😅
Diyorsun vay be
Herkese bu kadar çok seven kadın nasip denk gelmez. Gözüm kapalı güvenirim bu kadını.
Vay be bunun kıymetini bilecek erkekte az bence
Zamanında kıymeti bilinmeyen erkeklerdenim, o yüzden kıymet bilmek nedir iyi biliyorum
Çok güzel Allah sayınızı artırsın 🤲🏻
Güvenirsem bakmam kabul ederim
Evet evet evet mi dersin
Öncelikle yaşıyor muyum diye kontrol ederim.
Kabul ederim herhalde konuşma yetimi heycandan kaybetmezsem
Kadına göre değişir
Kendisini yamama ya çalışıyor derdim
İşte bu zihniyet yüzünden etmezler zaten
Neden aldatildigin belli
Neden?
heteroyum ben
uygun değil ben teklif ederim
Olabilir
Sg derdim
Yuh ama
Teklif etseler sg derim diyorsun