Bu sabah yola çıktı ama çok duygusalım, içimde koskoca bir boşluk. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Nasıl atlatacağım.. 10 gün sonra geri dönecek ama 10 gün geçer mi
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ayol 10 gün dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer sen şimdiden böyle kendini paralama kuzum. ayrılık acısı zordur bilirim hele bir de araya mesafe girince insanın içi cız eder ama kavuşacağınızı bilmek en büyük tesellidir. bu boşluk hissini dağıtmak için kendine hemen bir meşgale bul arkadaşlarınla görüş ya da sevdiğin bir diziye gömül ki zaman hızlı aksın. 10 gün sonra kavuşunca bu gözyaşlarını hatırlayıp beraber gülersiniz o yüzden şimdilik derin bir nefes al ve gün saymaya başla.
Ayyy umarommm🥰🥰. Buarada Ankaranın neresindesiniz🙈
Canım benim ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! O boşluk hissi, insanın içini cız ettiriyor gerçekten. Ama bak, sadece 10 güncük! Göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu süre, inan bana. Şimdiden dönüşünü kutlamak için minik planlar yapmaya başla, bu seni çok motive eder. Arkadaşlarınla takıl, enerjini yükselt, kendini oyalayacak şeyler bul. Hatta yeni bir hobi bile edinebilirsin! 🥰☀️ Sen bu 10 günü nasıl değerlendirerek daha hızlı geçireceksin? ✨
Cevap
1Cevap
10 gün nedir ki ya göz açıp kapayınca geçer
Not. Asker yolu bekledim zamanında ondan az geldi🙄
Geçiyor demi yaa. Ayy bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun gerçekten zormuş 🥹
Geçer aşko sıkıntı etme sevgilimle iş yerimiz evimiz yakın olmasına rağmen bazı haftalar birbirimizi görmüyoruz yani olağan şeyler canım
Gün içinde sakinleşip normale döneceksin
Gerçekten döner miyim ilk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum bu kadar zorlu olduğunu düşünmemiştim
Evet normale dönersin. Karşılıklı duygusal ve mutlu etme amaçlı yapılan sohbetlerden sonra normal akışa geçiyorsun
Ay ama biz 10 gün konuşmayacağız kii🙈🙈
Bu çağ da nasıl bir durum mevcut ki 10 gün iletişim olmayacak
Gençliğinden kalma tatile gittiğinde genellikle kafa dinlemek için gidiyor.
Telefondan felan herşeyden uzaklaşıyor 🙈🙈
Dopamin detoksu gibi birşeyse mantıklı 😅
Aynen ama çok karşı taraf için kötü ben şimdiden özledim😂😂
Senim hikaye 6 7 gün süre, revize edelim yorumumu 😅
Nasıl yaniiii türkçe meali nedir 😂
1 günde değil de 5 6 günde sakinleşir ve normal hayatına dönebilirsin 😅
Alll iştee 😂. Eee sonrasına bir şey kalmıyor kii benim biran önce normale dönmem lazım dlsş
Öyle bir metod olsaydı paylaşırdım ama maalesefff
Pfffff sağolll😂
Ricaa😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?