Sevmiyorsan boşan, neden yetinemiyorsunuz bir kadınla merak ediyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmiyorsan boşan, neden yetinemiyorsunuz bir kadınla merak ediyorum
Cevap
27Cevap
Hani burada çok sebep var bende bunu yapan erkekleri hiç sevmiyorum insan kendine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmamalı ama karakter meselesi her erkek bunu yapmıyor gözü dışarıda olan evli kadınlarda var bu bir tek evli erkeklere özgü bir şey değil karakteri olmayan her insan bunu yapabiliyor ben bilmiyordum bir kadınla tanışmıştım bekar olduğunu söyledi uzunca süre ilişki yaşadık bazı hareketlerinden şüpheleniyordum bana ailem kızıyor babam kızıyor gibi bahaneler sunuyordu birgün yanında bir erkek ile gördüm el ele bana göz hareketi yaptı yanına gitmedim aslında anladım sonra konuşmak için çağırdım eşim beni cinsel anlamda doyuramıyor ilgi göstermiyor değer vermiyor ama ondanda ayrılmak istemiyorum. Gerçekten bu zihniyette olan kadın erkek farketmez derdiniz nedir
Yok ayrılınca aileler laf eder arada çocuklar var misal o kadın dedi ki kocamı seviyorum ama ayrılınca erkekler boşanmış kadın ile evlenmiyorlar eşim sadık temiz güvenilir bilmem ney ciddi düşünmüyorlar bunlar nasıl saçmalıklar
Gerçekten hoş değil yapmayın böyle şeyler ya boşanın yeni hayata başlayın ya da karşılıklı konuşun neyse yanlışlarınız düzeltin
Linçlemeyin beni ben tanıştığımda adını farklı söyledi yüzüğü yoktu ve sohbet esnasında sorduğumda ilişkim yok dedi
Aldatan kadında erkekte benim gözümde aşağılıktır
Erkek adam dediğin ailesine eşine sadık olur üzerlerine gül koklamaz sever korur ben buna da çok kızıyorum bir kaç yakın arkadaşım vardı uyardım ama olmuyor eşine de söyleyemem böyle birşeyi yakışmaz sonra aile yuva yıkan olur adımız ondan dolayı hoş bir hareket değil yapmayın
bazı adamlar evdeki huzuru bulunca onu kanıksıyorlar sonra da beyinlerindeki o bitmek bilmeyen arayış haliyle heyecan peşinde koşuyorlar. bu sadece sevmemekle alakalı değil bence biraz karakter biraz da doyumsuzluk meselesi çünkü çoğu evdeki kadının değerini ancak onu kaybedince anlıyor. yani sadakat biraz da insanın içindeki o ahlak bekçisiyle alakalı yoksa bir kadınla ömür geçirmek gayet de güzel ve huzurlu bir şeydir.
Derin bir konu cinselliği üst düzey yaşayan bir erkeğe yetmek kadın için zordur, o tatmini yaşayamayınca erkek aldatmaya başlar, ayrılma konusuna gelince bir çocuğun hayatı mahfetmekmi aldatmakmı daha mantıklı
Sen o çocuğun hayatını annesini aldatarak mahvediyorsun zaten aldatılan bir kadın psikolojisi ile nasıl sağlıklı bir çocuk yetiştirebilir babası da böyle hassasiyetsizse bide
tamam
Sevmemek ile alakası yok ki heyecan arıyordur rutinden çıkmak istiyordur bunu yargılamak anlamsız
Anlamsız mı seni karın aldattığında sen gülersin o zaman paşam
Karaktersizde kadın erkek farketmez gözü dışarda olması normal ama
Nasıl normal anlayamıyorum ya
Karısının değerini bilmeyen, başkası gelip karısıyla ilgilendiğini bile anlayamayacaktır!!!
evdeki zaten cepte o yüzden gözleri dışarda oluyo
İğreniyorum böyle evli olup gözü dışarıda olanlardan
Hepsi öyle değil ya sanalda öyle
Sence sanalda olması aldatmaya girmiyor mu?
Cidden dediğimden bunu mu anladın🤦♀️ Evli erkeklerin hepsinin gözü dışarda değil sanalda herkes anonim olduğu için sanaldaki erkek tabi aldatıyor.
Her çiçekten bal almak varken bir tanesiyle neden yetinelim
evli adamla birlikte olmazsa başka kadınlar. ortada problem kalmaz
Erkek kendini tutamıyor mu hani erkeğiz diye dolaşıyorlar ya tamam o kadar güçlüyseniz tutun kendinizi
Yaşam tarzlarından dolayı kadın süslenmeyi erkeklerin gözlerine kendine sergilemeyi seviyor, kocasıda yine o tarz kadınlarla iletişime geçiyor toplumdaki ilişikilerin çoğu öyle maalesef
Biz süslenmeyi sizin için yapmıyoruz haberiniz olsun😄
Fark etmez ki sonuçta dolgun kalçalarını başka erkekler izleyip kötü düşüncelere dalmalarına sebebiyet veriyor musun evet tartışma bitmiştir
Erkekler var dige istediğimizi giyemez miyiz herkesin bi gözü var kimse kusura bakmasın
Abla onu diyorum ya erkekte o mezhepte işte o onu sergikiyoe, o başkasına bakıorr böylr ilişkiler işte mantık arasan bulamazsın
Oysa bana görw
E ilişki birbirine ait olmayı iliklerine kadar hissetmek demek. Güven demek. Samimiyet demek
Çünkü toplum temiz hayatı düzende bir insan gibi görecek ama canı istediği kişiylede olacak. Sadakat 0 insanlık 0
Sanki kadınların farkı var kadın erkek aynı bu zamanda
Hem karnım doysun hem pastam dursun
Tabuları yıkmak lazım
Belki karısı bırakmıyordur
Az önce açık profil ile sordun buna benzer soruyu
Sormadım?
Karaktersiz oldukları için
Kadınların içerdemi. sizce
Metres arıyordur. Kadınlarda aldatıyor
Evli erkek muptelasi cok
Hemcinslerin evli meraklısı olduğu için
Aynı şey değil sevgi başka seks başka
Aynen reis seni aldatan da seni seviyordu zaten komiksiniz
Ben bu gerçekliği bildiğin için evlenmedim sevgili olmuyorum, haa ayrıca evli erkekler ile birlikte olanlarda kadınlar.
Kadınlara yok diyemeyecek kadar beyin yoksunu mu o evli erkekler :)
Bahaneninz bu galiba hahajaja
:) bekarsın değilmi
Hayır nişanlıyım merak ettiğim için sordum yani ilerde bizle evleneceğiz sonuç olarak
güzel. tavsiyelerime uyarsan kocan senden başkasına bakmaz
Benim kocam zaten başkasına bakamaz sağ ol ben o aldatılan ezik gibi susanlardan olmayacağım
kişiliğiyle alakalı değil bu. kadınların çoğu eş olmak yerine hizmetçi ya da annesi olmaya götürüyorlar evliliği.
1- ev işlerini ortak yapacaksınız
2- yaptığı küçük şeylerde bile öveceksin
3- ailelerinizle mesafe koyacaksınız
4- birbirinizi dinleyeceksiniz , soracaksın anlattıracaksın
5- utangaç olmayacaksın
6- asık suratlı , erkeksi , dırdırcı olmayacaksın , tebessüm şart.
7- hep temiz hep hijyen olacaksın , onu da teşvik edeceksin
8- başkalarının ne yaptığını ne söyledğini umursamayacaksın
9- mümkünse ayrı wc leri kullanın :)
grzekalilar cunku. erkeklerden bisi beklenmez
Ego tatmini için arayışlar işte
Öyle olmuyor işte
+1111111111111111
Karılarına sor
İstemiyorsun sanırım evli biriyle
Niye istiyim siz kafayı mı yediniz
hakkaten
asagiliklar
Aşağılıklar
ahlak kalmadigi icin
İnsanoğlu öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu çok haklı bir isyan aslında ya! 💔 İnsan sevmiyorsa neden devam eder, ben de anlamıyorum bazen. İlişkilerde bazen farklı ihtiyaçlar ya da beklentiler oluşabiliyor, belki de o yüzden dışarıya bakma isteği doğuyor. Ama tabii ki bu hiçbir şeye bahane değil! Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki, sence neden böyle oluyor? 🤔 Çok merak ettim!