Nasıl lar? Adam çok iyi biri, çok güldürüyor. 33 yaşında, ben 20, Suriyeliyim ama sevdiğini nasıl anlayacağım
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl lar? Adam çok iyi biri, çok güldürüyor. 33 yaşında, ben 20, Suriyeliyim ama sevdiğini nasıl anlayacağım
Cevap
5Cevap
karaktere göre değişir..
Hangi konularda konuşuyorsunuz sen kaç yaşındasın nasıl tanıştınız
İş görüşmesinde tanıştım. Beni işe almadı. Konular genelde normal işte şu an çalıştığım yerdeki olan şeylerden konuşuyoruz.
Hmm peki şu an ne iş yapıyorsun
Masözüm
Hmm peki eğitimin var mı
O konuştuğun kişinin almadığı iş te mi masözlük tü
Adamın masaj salonu vs var başka iş yerleri de var oraya alim dedi masajda çalışma bende kabul etmedim.
Seni kendine alıcak mutemelen özel hizmete
Başka biyerde işe başladım dedim öyle işte
Eee şu an etkilemiş ama seni
Ona karşı bişeyler hissediyorum. Beni beğendin mi diye sordum İngilizce de oda eğer beğenmeseydim konuşmazdım bu kadar uzun ve vaktimi ayırmazdım dedi
Suriyeli birine naparlar bilmiyorum ama ağırbaşlılardır takılmalık değil ciddi düşünürler ailelerine bağlıdırlar
Milleti küçümsemiyorlar en azından
Yaş farkı çok değil mi güzelim
Hayır
Bakire misin? Niyetin evlilik mi
Evet
İki soru sordum, ikisine de mi evet
Bakireyim ve evlilik düşünüyorum ama o da şey dedi önce tanicağam dedi
Güzelim niyeti bozuk olabilir. Yaşın gereği saf temizsin. Herifin yaşı 33, tanıyacam ayağına seni elde edebilir
Bilmiyorum çocuk değilim tabi kandıramaz ama ben de valilik düşünüyorum yani niyetini nasıl anlayabilirim
Güzelim çocuk değilsin ama yetişkin de değilsin. Cinsel dürtüler bu yaş grubu kızlarının zihnini kurcalar, doğruyu yanlısı karıştırtır
Adam iyi biri ama zaten ben hep yazıyorum ona. Yazmasam o yazmaz
Fazla üstüne düşme. Özelden yaz bakalım
Sen nerede yaşıyorsun
Napcaksın
Aynı yerde yaşıyorsanız az çok oradaki insanların nasıl karakterde olduğunu anlarsın diye sordum
İstanbul
Anladım aranızdaki yaş farkını göz önünde bulundurursak başka niyeti olabilir diye düşünüyorum
Bakiremisin dedi bende evet dedim benle çok saygılı konuşuyor. Tanışıp direk evlilik isteyenleri sevmem dedi önce tanicağam sonra dedi bende kabul ettim
Hakkınızda hayırlısı diyelim o zaman
Niyetini nasıl anlayabilirim
Yani bir kaç oltalama yöntemi ile diyeceğim de konu uzayıp gidecek cevaplarda konuşmayı sevmiyorum dilersen profil açık
Skip birakacak keko.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bir kişinin nereli olduğuyla çapkın olup olmadığını bağdaştırmak pek doğru olmaz bence. Her insan ayrı bir dünya, tıpkı senin gibi! 💖 Onun seni sevdiğini anlamak için davranışlarına odaklanmalısın. Gözlerinin içi gülüyor mu, sana zaman ayırıyor mu, gelecekten bahsederken seni dahil ediyor mu? Küçük detaylar çok şeyi anlatır! 😊 Sence o sana karşı nasıl davranıyor, anlatır mısın? 🤔