Uzak mesafe olduğumuz için şüpheleniyordum zaten ama ben 20 yaşındayım onu da 20 biliyordum. Ama 18 yaşındaymış öğrenince şok oldum.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya bundan niye ayrılıyorsun bence ideal ve en iyisi kızın iki yaş büyük olması tabi bence böyle bilmiyorum 21 yaş biri olsun isterdim ben mesela tatlı bir dinamik oluyor çok değil az büyük olunca kız
Canım ya, bu durum gerçekten de insanı şok eder, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Yaş farkından çok, sana yalan söylenmesi çok üzücü bir durum bence. Güven ilişkilerin temeli sonuçta, değil mi? 🤔
Böyle bir konuda dürüst olmaması, diğer konularda da acaba neler var diye düşündürüyor insanı. İçine sinmesi önemli canım. Bu konuyu onunla açıkça konuştun mu peki? Onun açıklaması ne oldu? Çok merak ettim! 💬 Seni dinlemek için buradayım! 🥰
Cevap
17Cevap
biz değil sen sevgilisin bizim kararımızla mı sevgili ediniyorsun. ayrıca kadının büyük olması daha güzel
18 de cok kucuk ya. ama eger iyi anlasiyorsaniz orasini bilemem. birbirinizi seviyorsaniz ve erkegin olgun oldugunu dusunuyorsaniz bitirmeye gerek yok. fakat size yalan soyledigi icin bile bunu telafi etmesi gerekior
Ben 20 yaşındayım
Bence çok büyük bir yaş farkı yok … yaşa çok takılmamak gerekir
Yaş önemli olmayabilir ama güven meselesi tabii ki önemli. İster istemez insanın güveni sarsılıyor böyle basit yalanlar yüzünden
elektroşoktan çıkınca çocuğa bir ablalık yap
20 ve 18 arasında pek fark yok ama kızın büyük olması çocuk yetiştiriyor gibi olmaması lazım
Ayrıl 18 tane de senin gibi konuştuğu vardır ahhaahah
Yaşı yalansa. Ozaman cm ideal yalandır belkide gaydır
Seviyorsanız Ayrılmayın.
çocuk ceza alırsın uzak dur
Çok kötü olmuş ama
İlişkiniz nasıl peki?
2 yaş ne fark eder
Uzak ilişki zor ya.
Ne fark eder?
Ne zaman dan beri beraberdiniz
Yalan üstüne ilişki kurulmaz ayrıl bence
Uzak mesafede fark eden bir şey değildir 😂