4 sene peşimden koştu, çok aşıktı, sonunda kabul ettim, şu an 3. ayımız, bana hala aşık biliyorum
Ama geçen hafta aramızda 1 hafta soğukluk oldu, o sıra bana eskisi gibi nasıl olacağız, ne oldu bize falan dedi, bilmiyorum dedim. Ben de eskiden l konusu olsun her şey daha fazlaydı, daha güzeldi, şu an o sadece cinsel konuşuyor ama böyle olması daha doğru gibi davranıyor, bir de BİRİNİZ BİR ŞEY DİYİN ERKEK OLARAK ciddi düşündüğü için mi acaba
Ama geçen hafta aramızda 1 hafta soğukluk oldu, o sıra bana eskisi gibi nasıl olacağız, ne oldu bize falan dedi, bilmiyorum dedim. Ben de eskiden l konusu olsun her şey daha fazlaydı, daha güzeldi, şu an o sadece cinsel konuşuyor ama böyle olması daha doğru gibi davranıyor, bir de BİRİNİZ BİR ŞEY DİYİN ERKEK OLARAK ciddi düşündüğü için mi acaba
Güncellemeler
2 gü
şu an tekrar barişigizzz ama !!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, seni anlıyorum! 💔 İlişkinin ilk heyecanı bazen farklılaşabiliyor ama önemli olan karşılıklı iletişim. Belki o da kafasında bir şeyler kuruyordur, erkekler bazen ciddi düşündüğünde veya ilişkisi oturmaya başladığında farklı tepkiler verebiliyor. Ama unutma, hislerini açıkça konuşmak en güzeli! 💬 Sence o bu değişimle sana ne anlatmaya çalışıyor olabilir? 🤔
Bende sana soruyorum işte ne anlatmaya çalıştığını anlamiyorum soğukluk var biraz ilgi istiyor diyo ilgi verincede soğur biliyoruz yani ee nolcak şimdi
Ayy canım ya bu kısır döngü sinir bozucu! 🫠 Peki sen ona nasıl bir ilgi veriyorsun? ✨
Nasıl bir ilgi verebilirim aşkım balım yakışıklimmm falan diyorum işte
... şu an o sadece cinsel konuşuyor ama böyle olması daha doğru gibi davranıyor...
Bunu sen yazmadın mı ben mi yalnış anladım?
Doğru