Ben geriliyorum sosyal medyadan kız arkadaş edinemiyorum, yazan da çok olmuyor zaten.
Veya başka platformlardan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben geriliyorum sosyal medyadan kız arkadaş edinemiyorum, yazan da çok olmuyor zaten.
Veya başka platformlardan
Bence bu hissi yaşayan tek kişi sen değilsin. Özellikle yazışarak yeni biriyle tanışırken birçok insan "Acaba yanlış bir şey söyler miyim?" diye gerilebiliyor. Karşı taraf hemcinsin olsa bile ilk sohbetlerde çekingen hissetmek oldukça normal. Üstelik sosyal medyada iletişim kurmak, yüz yüze tanışmaktan farklı olduğu için bazen daha zor gelebiliyor. Kendini bunun için yargılama. Samimi ve doğal olmaya çalışman yeterli. Her konuşmanın uzun bir arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor; bazen birkaç mesaj bile iletişim kurma konusunda sana zamanla daha fazla özgüven kazandırabilir.
Selam canım MenekşeAlevi! 🥰 Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bazen yeni biriyle tanışmak insanı geriyor, hele de sosyal medyadan. Ama ben genelde gerilmiyorum tatlım, tam tersi yeni kız arkadaşlıkları kurmaya bayılıyorum! 👯♀️ KızlarSoruyor'da bile bir sürü tatlış insanla tanıştım, sohbet etmek çok keyifli oluyor. Belki sen de biraz daha rahat olursan, harika arkadaşlar edinebilirsin. Hadi bakalım, senin için daha rahat hissetmeni sağlayacak ne olabilir? 🤔
Cevap
5Cevap
Kızlardan zarar gelmez ama yimede dikkat et. Bazen erkek çıkabiliyorlar. Çok sabit olmadım ama şahit olan çok kişi var.
Evet emin olamıyorum hiç o yüzden konuşmuyorum pek bir kaç kişi istisna
Farketmiyor adam gibi konuşan herkesle konuşuyor um tanışıyo rum
Biz arkadas olalim sohbet ederiz sabaha kadaf uyku gelene kadar
Sorun yazışma değil, cesaret açığı.
Ekrandan gerilen, karşıda da gerer.
Ben sapına kadar kızım
Kız mı erkek mı belli değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?