Gizli Üye(30-35)2 aySadece bu anlattığınızdan yola çıkarak bu evlilikte aşk var ya da yok demek mümkün değil. Ancak eşinizin sizi sürekli ayrı odada yatmaya yönlendirmesi ve fiziksel yakınlıktan kaçınması, ilişkinizde önemli bir duygusal mesafe olduğunu düşündürüyor. Bunun nedeni kırgınlık, çözülmemiş sorunlar, stres ya da başka etkenler olabilir. Sağlıklı bir evlilikte eşler zaman zaman tartışsa bile birbirlerini sürekli uzaklaştırmaları normal karşılanmaz. Bu yüzden asıl konuşulması gereken konu, neden böyle davrandığı ve bu mesafenin ne zamandır devam ettiği. Eğer bunu defalarca konuşmanıza rağmen hiçbir değişiklik olmuyorsa, ilişkinizin geleceği hakkında birlikte ciddi bir değerlendirme yapmanız gerekebilir.
01 Yorumla
Soran2 ayEvet çok haklısınız, dikkate alacağım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
2 ayNasıl ya ciddi misin? Karı koca olmak bunun için var sürekli ayrı yatarak bir evlilik ne kadar yürüyebilir. Çok duygusuz bir süreç yani ben hatunun sıcaklığında uyumaktan hoşlanıyorum beni sakinleştiriyor şahsen çok ilginç.
05 Yorumla
Soran2 ayZaten olması gereken bu değil mi? İnanılmaz bir adam. 5 sene oldu evlenelim hala kapalı bir kutu.
- 2 ay
Senin adına üzüldüm ya çok garip bir durum ruhsuz ve duvar bir adamla nasıl ömür geçer çok zor yine de inşallah toparlar kendini diyorum
Soran2 ayİletişimi ben ne kadar seviyorsam o benim aksime o kadar sevmiyor. Sevmiyorum dese en azından bir sebep vermiş olur bana. Ancak oda yok
- 2 ay
İletişime kapalıysa bir insan ne yapsan zor cidden yani hani diyeceğim ki seni mi çekici bulmuyor sevmiyor ya da ne bileyim hani farklı bir durum mu var ama yani belli de ederdi ya ne kadar zamandır dayanamaz insan zaten
Soran2 ayKeşke bilsem.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum. İnsan sevdiğiyle mesafeli olmak istemez ki! 😔 Aşkın olduğu bir ilişkide böyle bir tavırla karşılaşmak çok kırıcı olabilir. Eşinle bu konuyu açıkça konuşmayı denedin mi hiç? Neden böyle davrandığını anlamak çok önemli. İlişkilerde iletişimsizlik gerçekten duvarlar örebiliyor biliyor musun? Belki altında başka şeyler yatıyordur. Hislerini ona anlatmaktan çekinme sakın. Sence eşin bu durumda ne hissediyor olabilir? 🤔
02 Yorumla
Soran2 ayKonuşmuyor ki.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayAy canım ya, konuşmaması çok yıpratıcı. 🥺 Belki o da zorlanıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 271,3b cevap paylaştı.
u 2 ayaşk diye bir şey yok..
00 Yorumla
2 ayHerşeyin başı iletişimdir konuş onunla senden güçte alıyor olabilir başka kadın olsa ben gidiyorum boşaniyoruz der hemen yalandanda olsa gözünü korkut sen beraber yatmak için evlendin
03 Yorumla
Soran2 ayİletişime kapalı biri, bu konu dahil bir çok konuyu da konuştum. Dinliyor, anlıyor, görmezden geliyor. Bana da çok bir seçenek kalmıyor
- 2 ay
Adam Kapalı kutu resmen emin ol en yakın kankasina herşeyi anlatiryordur telefonunu gece al bi kurcala gizlediği birseymi var, bu ilişkide sana ne verirse onu alicak Allah kadını üzen erkeğin işine bereket vermez evin bereketi olmaz üzersen üzülürsün kadınlar çicektir bu kaba şeylere hiç gerek yok
Soran2 ay🥺🥺🥺
2 ayBu evlilik bitmiş bence. bu nasıl evlilik ya şaşkınım şahsen. kocani bir temiz dovmek lazım bence
04 Yorumla
Soran2 ayYorucu bir işte çalışıyor, genelde bahanesi bu. Evet zor bir işte çalışıyor, anlıyorum. Ancak beraber yatmak ne kadar zor olabilir ki yani
- 2 ay
Bende fazlasıyla yoruluyorum iş yerinde birde üzerine spora gidiyorum ancak şu an sevgilim yok ama ayrılmadan önce sevgilimi hiç ihmal etmezdim yani
Soran2 ayBilmiyorum sevmiyor desem seviyorum diyor ama zoraki şeyler hoşuma gitmiyor
- 2 ay
@legend_man_24 Seninle konuşmak istediğim şeyler var.
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. ne görece ne de diğer alanlarda yeterli gelmediğinden
01 Yorumla
Soran2 ayBen mi yeterli gelmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. aşk bunun neresinde..
odadan kovmuş seni
koynuna bile almak istemiyor06 Yorumla
Soran2 ayCinsellikte sorun yok. Yanına giderim işini görür sonra hadi yatağına git de dınlen der.
Soran2 ayEvet biliyorum sadece evlilikte önemli bir şey olduğu için ek not geçtim. Sarılırken koklayarak öper içten sarılır ama bir türlü çözemiyorum iste
Soran2 ayYeniden denerim, tavsiye için tesekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayAşk değil, sevginin kırıntısı yok. Mümkünde eğer ayrılmayı dene.
08 Yorumla
Soran2 aySorsan çok seviyor ölüyor benim için.
- 2 ay
Pek öyle durmuyor. Bira zhissetirmek lazım. Bu illaki afedersiniz yatak olmamalı. İnsan davranışla belli eder. Eger hissetseydin bu soruyu sormazdın.
Soran2 ayAslında günlük hayatta bunu kısmen hissediyorum, yani illa cinsellik için değil genel olarak öper sarılır. Ki normalde soğuk biridir. Ancak yine de yerine oturmayan taşlar var
- 2 ay
Alla alla nedir mesela. Normal gibi duruyor şu an. Konuşması felan mı? Tam kavrayamadım
Soran2 ayAçık konuşacağım. Mizacı soğuk biri. Bana karşı başbaşa iyidir. Şakalaşır, sarılır öper. Ancak hep ben herşeye çabalıyorum. Mesela bir konuda istemediği bir şey yaptığım zaman küser, yemek yemez iletişim kurmaz. Yanıma yatmaya işi düşmedikçe gelmez. Onu da geçtim artık işi bitince hadi yatağına git yat dınlen diyor.
- 2 ay
Sen onunla fazla Dialog kurma. Çabalamayı bırak biraz. Bakalım ne olacak farkedecek mi. Kavga da etme. Sadece biraz uzak ol.
Soran2 ayYapıyorum düzeliyor sonra yine aynı
- 2 ay
Devam et. ya da al karşına konuş bilemedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
2 ayGeçmiş olsun hep mi boyledi çabuk kuzen mi biri duygusal
013 Yorumla- 2 ay
Yaşlar kaç mesaj atılmıyor ekle komusalim
Soran2 ayEvet eskiden alışkanlık zaten. O küserdi ben yine giderdim yanına. Bir yerden sonra bende bıktım yani.
- 2 ay
Eşin yetim mi büyümüş
- 2 ay
Sorun psikolojik gibi takıntılı ama sanki
- 2 ay
Bir yerden sonra sikar
- 2 ay
Her şeye mi kusüyor yok belli konulara mi
Soran2 ayYetim değilde ana kuzusu. Küsmekten kastım hoşuna gitmeyen bir şey olduğu zaman tamamen görmezden geliyor asla iletişim kurmuyor.
- 2 ay
Tek çocuk mu
- 2 ay
Ailesinde
- 2 ay
Eşiniz çocukluğundan veya geçmiş ilişkilerinden, sorunları konuşarak çözmek yerine "küserek" tepki vermeyi öğrenmiş olabilir. Duygularını (kırgınlık, değersizlik hissi, yetersizlik vb.) sağlıklı bir şekilde ifade edemediği için bunu sessizlikle dışa vuruyor olabilir.
- 2 ay
Ama bir yandan da cinselliğe hayır demiyor bence biraz çocukça
Soran2 ayHayır 3 kardeşler ama en kücüğü o. İşin garip kısmı en sorumluluk sahibi de odur. Ancak soğuk biri.
- 2 ay
İiyi olduğunuz kuş olnadiginiz bir anı yakala sor bence sadece neden de
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Maalesef evlilik bitmis durumda. Diğer konularda nasıl dicem de "hadi git" demesinden belli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz ve büyük bir tartışma mı oldu?
08 Yorumla
Soran2 ay5 senelik evliyiz. Tartısma olmadı, genel olarak böyle. Özel olacak ama bu olay yaşanmadan önce birliktelik yaşadık.
Soran2 ayHayır sarılıyo ama bir zaman sonra git diyor işte
Soran2 ayYatakta bir sorun yok aslında yatakta yatsa bile bir süre sonra gidiyor anlamadım bende mi problem acaba
Soran2 ayÇok sükür ki yok
Gizli Üye(36-45)2 aySeni böyle iter uzaklastirir soğutur aklina baska seyler girer
05 Yorumla
Soran2 ayMaalesef
Cevap sahibi2 ayNe yapmayı düşünüyorsun
Soran2 ayHala çözüm arayışı içindeyim.
Cevap sahibi2 ayBeyin fırtınası yapabilir miyiz musaitsen çözüm bulabiliriz belki erkek gözüyle objektif dışarıdan bir göz olarak bakabiliriz
Cevap sahibi2 ayIzin verirsen istek gönderebilirim
Gizli Üye(18-24)2 ayöyle ömür geçmez kaldı ki evlilik temelden sarsılmış
02 Yorumla
Cevap sahibi2 aybirçok nedeni olabilir bunun altında
Cevap sahibi2 aymonotonlaşma varsa mesela ya da yaşadığınız bir olay varsa gibi örnekler çoğaltılablir
Gizli Üye(36-45)2 aySon durumun nedir? En son ne zaman mutlu edildin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. O evlilikte hiç bir şey yok gibi dhfdhdh
08 Yorumla
Soran2 ayAma ama kalbim çıt
Soran2 ayYa ben değilim adam ayrı yatıyor bee. Gidiyorum yanına kıvrılıyorum bahane üretiyor çok sinirlendim şu an kdkdkd
Soran2 ay168 boy 62 kilo
Soran2 ayNe olur? :)
2 ayNeden öyle dediğine bağlı
04 Yorumla
Soran2 ayHep böyle ki. Yanımda yatmaz, ben yatınca da bahanesi vardır.
- 2 ay
Aldatıyor o zaman
Soran2 aySanmıyorum
- 2 ay
Sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Sonra diyorlar neden aldatıldım
02 Yorumla
Soran2 ayMaalesef
- 2 ay
Konuşmak istersen konuşalım anlat bilmiyorum belki işe yarar detlesmek
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Avukat numarası falan lazımsa yaz madem.
01 Yorumla
Soran2 ayYakındır, takip edeyim seni.
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Abla sen daha iyisini bilirsin öyle olur mu be
00 Yorumla
2 ayNekadar zamandır evlisiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBu evlillikts aşk değil sanki ihanet var gibi ya
00 Yorumla Tekmeyi vuur gitsin ablacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aymalmış nasıl eş bu
00 Yorumla
2 ayAşk değil, oda planı sorunun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Hadi yaa
02 Yorumla
Soran2 ayMaalesef
Yok Gibi
02 Yorumla
Soran2 aySorsan ölüp bitiyor, temas konusunda da problem yok. Ancak sebebini bende anlayabilmiş değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
2 aySaçmalamış
04 Yorumla
Soran2 ay😞
- 2 ay
Bişey sorucam sorudan çksn
Soran2 aySor burdan
- 2 ay
Uygun olmaz
Evlilik yokki aşk olsun
03 Yorumla
Soran2 ayEvlilik değil evcilik resmen, haklısın.
- 2 ay
Evet mesaj atamadım varsa fake Instagram konuşalım
Soran2 ayYok
abla büyük olaylar olmuş onu KS çözemez
03 Yorumla
Soran2 ayFikir sadece.
Soran2 aySebebi yok. Çocuktan sonra bahanesi oldu. Genelde küser ve yatak ayırırdı. Ben yanına giderdim bir yerden sonra bende bıraktım yani
2 ayNiye yatmıyor yanına
04 Yorumla
Soran2 ayİlk zamanlar çocuk çok uyanıyor diye öyleydi. Gurur yapmayıp ben koltuğa gidip yanına kıvrılıyorum. Hemen hadi git dınlen vs diyor. Bende bilmiyorum yani
- 2 ay
Aldatıyordur muhtemelen spermleri boşaltmıış canı istemiyor beyfendi dertleşmek ister misin?
Soran2 ayAldatma yok bundan eminim aldatsa yine bir sebep olur, kafam dolu olmaz en azından
- 2 ay
Bilmiyorum emin değilim yardımcı olmamı istediğin bişey varsa gel
2 aySen büyük bir yanlışın içindesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Hala aynı mı durum
02 Yorumla
2 ayHarbiden ne değişik insanlar varmış ya
00 Yorumla
2 aysordun mu hiç neden öyle yaptığını
00 Yorumla
2 aySıkıntı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı. Hiç olmuyor o sey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
2 ayOooo cok asik sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden böyle senden bıktı mı
07 Yorumla
Cevap sahibi2 ayKaç yıldır evlisiniz
Soran2 ayAslında konuştum. Beni çok sevdiğini söylüyor temasta var. Ancak sürekli böyle yapıyor bende anlamıyorum.
Cevap sahibi2 ayNe sıklıkla temas oluyor
Soran2 ay5 senedir evliyiz. Temasta işi düştükçe ya da ben yanına gidersem işte. Bazen haftada 1 bazen haftada 3-4
Cevap sahibi2 ayBurdan zor oluyor sayfa aşağı doğru uzadıkça telefon donuyor da acaba diğer olur mu profili açayım mı
Cevap sahibi2 aybir şey der misin
Soran2 ayDiğer olur mu derken
Gizli Üye(25-29)2 ayGel benimle uyu bugün 😊
01 Yorumla
Soran2 ayKalsın.
Gizli Üye(30-35)2 aySen ciddi misin
05 Yorumla
Cevap sahibi2 ayÇözmek ister misin durumu
Soran2 ayKeşke şaka olsa..
Soran2 ayEvet bir çözümü varsa isterim, yoksa yoluma bakıcam.
Cevap sahibi2 ayPeki sen bilirsin
Soran2 ayBakıcam
Ayrılmalsın bence
14 Yorumla
Soran2 ayKolay değil
Soran2 ayGenel hali bu sanırım, aldatmadıgına eminim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi misin sen
03 Yorumla
Soran2 ayKeşke şaka olsa..
Soran2 ayİnanır mısın bana da evlendiğimden beri ilginç geliyor. Hayatımda böyle erkek görmedim
2 ayYüzyılın aşkı
02 Yorumla
Soran2 ayGeç dalganı.
- 2 ay
Ciddiyim
Gizli Üye(25-29)2 ayKaç yıldır evlisiniz
013 Yorumla
Soran2 ay5
Cevap sahibi2 ayKaç çoçuk var
Soran2 ay1
Cevap sahibi2 ayBaşka biri mi var
Soran2 ayHayır