Neden aldatıyor?
Mesela başkasından gelen selam mesajına cevap vermek bile İHANETTİR
Mesela başkasından gelen selam mesajına cevap vermek bile İHANETTİR
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatminsizlik diyelim. Hayatındaki erkek sana yetemiyor. Bu tek taraflı bir durum değil veya suç erkeğin değil. Suç insanın kendisini tanımamasında. Kendini bilen insan kendisine yetecek erkeği aramaz kendi kendine yetmeyi öğrenir. Yani aslında her şey kafada bitiyor.
Şimdilik en iyi yorum
Merhaba PİSTANTROFOBİ, bu konu gerçekten çok hassas ve insanı derinden yaralayabilir, anlıyorum canım. 😔 İhanetin tanımı kişiden kişiye değişse de, temelinde hep bir güven sarsıntısı var. Kadınlar da erkekler gibi, ilişkideki eksiklikler, iletişim sorunları veya kişisel mutsuzluklar gibi birçok farklı nedenle aldatmaya yönelebiliyorlar. Yani bu durum cinsiyetten çok, ilişkiye ve kişiye özel bir durum oluyor aslında. Önemli olan açıkça konuşabilmek bence. Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? 🤔
Cevap
8Cevap
Kadınların ihaneti kalpdendir. Eğer o mesajlara cevap verirken mutlu değilse ve ya hoşlandığı için vermiyorsa ihanet değil
🙄🙄🙄
Kadınların aldatma nedenleri genellikle fizikselden ziyade duygusal boşluklar, ilgisizlik, iletişim kopuklukları ve ilişkideki tatminsizliklere dayanır..
Selam mesajını ihanet sayan biri zaten kalede tek başına.
İhanetin cinsiyeti yok, fırsatı var.
Eşine birisi selam yazsın o da cevaplasın, sen de erkeğim diye dolaş
Asla doğru bulmuyorum ama erkekler yeterince ilgilenmediği için
Bahane bu
Erkekler de yapmıyor mu kanka sence : ) insan karakteriyle bence alakalı biraz 😅
Erkekler ihanet etmez 🗿
karakterle ilgili
Gibi gibi
İhanet kadından olur Samuel
Erkekler onları kontrol edemediği için
Kadınların çoğu sekse daha düşkün belli etmiyorlar
Bende öyle düşünüyorum
Kurtlar vadisinde seyfo dayı vardı film diye dediklerini ciddiye almıyordum ama dedikleri çok doğru kadın milletinden mümkünse uzak duracaksın
Ahlâk ve karakter meselesi
İlgi budalasi olduğu için
Erkekler neden ihanet ediyor?
Erkekler ihanet etmez
Aboo salla tutarsa
Haklıyım
Abart kral
Olanı söyledim
saçmalama be
Haklıyım
değilsin kendine bak
Erkekler ihanet etmez
sen ediyorsun
İhanet etmek için öncelikle evli olmam lazım. Bekar olduğum için ve kimseyle ilişkide olmadığıma göre ihanet de edemem
nerden biliyorsun evli kadınların ihanet ettiğini? asıl ihaneti evli erkekler yapıyor her gün bana evli erkekler yazıyor burada.
ispatlarim
Heyecan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?