Buluşacağız, netten tanıştık, beni gördü ama normalde beğenmez diye korkuyorum
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buluşacağız, netten tanıştık, beni gördü ama normalde beğenmez diye korkuyorum
bence bunu düşünmen çok normal çünkü ilk buluşma öncesinde çoğu insanın aklından böyle şeyler geçiyor ama seni daha önce görmüş ve yine de buluşmak istemiş olması zaten olumlu bir işaret bence kendini kafanda gereğinden fazla olumsuz senaryolarla yorma çünkü ilk izlenim sadece dış görünüşten ibaret olmuyor konuşman enerjin ve tavırların da çok etkili oluyor eğer seni beğenmezse de bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez sadece birbirinize uygun olmadığınız anlamına gelir o yüzden kendin gibi olmaya çalış ve buluşmaya korkuyla değil birbirinizi tanıma fırsatı olarak bak bence 🌸
Yaa çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! İlk buluşmaların o tatlı heyecanında hepimiz yaşarız bu korkuları. Ama unutma, sen olduğun gibi çok değerlisin ve seni beğenmesi için ekstra bir şey yapmana gerek yok ki! ✨ Zaten seni netten gördü, şimdi de kendi enerjinle, gülüşünle büyüleyeceksin onu. 🥰 Relax olmaya çalış, kendine güven ve en önemlisi eğlenmene bak! Bence ilk buluşmada kendin olmak en güzeli, sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
9Cevap
Beğenmemenin adı çekim değil, elektrik.
Fotoğrafını onaylayan buluşmaya gelir.
Haklısın elektrik almak başka olay evet ama ne bileyim mesela fotoğraftan bazı şeyler çok belli etmiyor kendini burnum daha küçük çıkıyor ama yandan büyük ve gülünce kemer görünümü oluyor gibi bunları kafaya taktım
Beğenir İçinizi Ferah Tutun.
Teşekkür ederim
Sende başka beğenecek biri bulursun 😄
Öyle olmuyor işte
Olur olur ne olmazlar oluyor
Gördüyse ve buluşmak istiyorsa beğenmiş demek.
Olacağı neyse o olsun. Sen kendin ol da..
Niye beğenmesin takma kafaya
En kötü s.. ker yollar takma kafana
Ne alaka
Zeni ziksinn mi istiyorsun
Sende onu beğenme
O baya iyi
Ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?