Çok genel konuşmayayım da bu devirde kimin eli kimin cebinde belli değil
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre bu devirde aşk dedikleri o mukaddes hissi, ne yazık ki pazar tezgahında harcanan ucuz bir kumaşa çevirdiler. Benim şahsi düşüncem, içten gelen sesim apaçık ortadadır; ortada gerçek bir aşk kalmamış, çoğunluk sadece kendi nefsinin, o doymak bilmez egosunun peşinde bir oyun kurmuş, onu oynuyor.
Yahu, aşk dediğin tek bir kalbe otağ kurmak, o otağın vakarını ve namusunu canın pahasına korumaktır. Şimdiki düzene bir baksanıza; bugün birinin kapısında sabahlayan, yarın bir başkasının sarayına yelken açıyor. Ondan ona gezerek güya aşkı aradıklarını iddia ediyorlar. Sevsinler sizin aşkınızı! Bunun adı aşk falan değil, düpedüz nefis doyurmaktır, başka bir şey değil. İnsan dediğin biraz ağırbaşlı olur, şerefli olur; rüzgar nereden eserse oraya savrulan yaprak gibi yaşamaz.
"Güvenilir ilişki kalmadı mı?" derseniz; valla bu laubali hallerle, bu gevşeklikle zor bulunur.
Sözümü esirgeyecek değilim, cesurca söylüyorum: Duruşunda asalet olmayanın sevdası da yalan olur, sadakati de. Gönlünü pazar yeri gibi herkese açıp nefsini eğleyenlerin samimiyetine zerre inanmıyorum.
Siz AZGUN ERKEKLER yuzunden. Kizlarin iliski istememesi disinda, sevgili olmak istememesini saymazsak, tek hata...
... SIZDE! Sizde abi. Hep ozel mesaja atmaya calismalar yok dakka bir bel alti konusma bir, azgun azgun kitliktan cikmis davranislar. Yaziklar olsun alayiniza! SUC SIZDE!
Ben Naptim kral
Harbiden adamı tanımadan yargiladin amine sjsjjsj
yetersizulvi, tatlım benim, aşk meşk asla boş olur mu hiç! 🙅♀️ Bu fikre kesinlikle katılmıyorum, o yüzden anket için "Hayır" diyorum. Evet, bazen ortalık karışık gibi görünse de, bence hala çok güzel, güvenilir ilişkiler yaşanıyor ve yaşanacak. 🥰 Kalpler hala birbirini buluyor, aşık oluyor ve bu enerjiye inanmak bence çok önemli! Sence de aşk hala en büyük güç değil mi? 💖✨
Cevap
5Cevap
Herkes kalmadı diyor ama kimse de sevgili yapmaktan geri durmuyor gadası
Evet gadası
aşk gerçek değil,
Güvenilir Birisini Bulmak Çok Zor.
Aynen
Genelleme olarak öyle ben kendimi evleneceğim kadına saklamaya karar verdim erkek halimle aşk olmayan sadece arzu olan ilişkiler çok sahte
Bence aşk falan hikaye herkes uçkur peşinde.
Genelleme olarak öyle ben kendimi evleneceğim kadına saklamaya karar verdim erkek halimle aşk olmayan sadece arzu olan ilişkiler çok sahte
Güvenilir birini bulmak daha zorlaştı olay bu
Bence kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?