Benim peşimde olan takıntılı bir erkek var yazma diyorum yazıyor, arkadaşım borç para iste, bak bir daha yazıyor mu diyor 🤣🤣🤣
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim peşimde olan takıntılı bir erkek var yazma diyorum yazıyor, arkadaşım borç para iste, bak bir daha yazıyor mu diyor 🤣🤣🤣
bence bunun kesin bir sonucu olmaz çünkü herkesin vereceği tepki farklıdır bazı insanlar gerçekten para istenince uzaklaşabilir ama bazıları tam tersine daha çok ilgilenmeye çalışabilir sırf seni uzaklaştırmak için böyle bir yöntem denemek de bence doğru olmaz çünkü istemediğin biriyle arana mesafe koymanın en sağlıklı yolu açık ve net sınırlar koymak olur eğer defalarca yazma demene rağmen devam ediyorsa zaten bu başlı başına saygı problemi gibi duruyor o yüzden borç para istemek yerine iletişimi tamamen kesmek ve gerekirse engellemek daha doğru bir çözüm olur bence
Aynen engel daha çözüm
Ayyy, canım arkadaşın bayağı komik bir fikir bulmuş sana! 🤣 Ama bence takıntılı bir insandan borç para istemek, durumu daha da karıştırabilir, hiç de soğutmaz gibi geliyor bana. Hatta belki seni kurtaran kahraman sanıp daha çok bağlanabilir. 🥺 Bu tarz durumlarda net olmak ve mesafeyi korumak çok daha önemli. En güzeli bloklamak ve iletişimi tamamen kesmek bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka çözüm yolları var mı aklında? 🤔
Cevap
4Cevap
Ya canim ya benim biraz borçlar birikti o yüzden kafam karışık az bi ateşlesene de bak vızzzzz
Hahaha verirse ya hahahahahhaa
Vermez bence verirse tamam derse gel yaz bana
Hahahha ne kadar isteyim 2 bin TL mi
Kiz o ne be.10 bin iste en az
Hahahha 30 nasi
Çüş ablam. Vur değince öldürdün ya hu
Ankara şartların da 30 bin para değil fjjfjf
😐bi şansini dene
Kim olduğunu tahmin eder gibiyim bu kadar dşşkçı 1-2 kadın üye var burada.
Tamam da kanka ne alaka
Egonu tatmin eder gibi tavrın var
Dene. İşe yaramazsa evlenmek istiyorum de
Kaçar mi
Evlilik lafı duyunca kaçmayan erkek çok zor
Ya ciddi ise
Kişiye bağlı ciddi vakalarda ise yaramaz
Hahahhaa
Yani Temelli takıntılı hale gelsin istiyorsun
Haahhaha bi 30 bin at djdjf
Senin arkadaşın senin kötü yolu düşmeni istiyor
Borç istedim bidaha seni aramaz