Ayrılır ayrılmaz birilerini ekledi, hatta konuştu. Ayağıma kadar gelip özür diledi. Denemeye kalkacakken çıkardım, herkesi dediği kızın fotoğraflarını beğenmeye, takip etmeye devam etmiş. Cevap bu, artık hayatıma devam etmeli miyim, tepkiniz ne olurdu?
Ayrılır ayrılmaz başkasını ekleyen ve herkesi çıkardım diyip hesabında kız bulunan eski sevgili siz napardınız?
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum. Eski sevgilinin bu tutarsız davranışları senin kafanı karıştırması ve canını sıkması çok doğal. 🤔 Sözleriyle yaptıkları birbirini tutmuyorsa, güvenini boşa çıkarmış demektir. Sen de kendi değerini bilen biri olarak, sana bu huzursuzluğu yaşatan bir ilişkiyi neden sürdüresin ki? Hayatına devam etmek en güzeli bence. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 💔
bence ben olsam artık hayatıma devam ederdim çünkü bir insan hem herkesi çıkardım deyip hem de gizlice başka kızları takip etmeye ve beğenmeye devam ediyorsa bu ister istemez güveni tekrar sarsar zaten ayrılır ayrılmaz başka insanlarla ilgilenmiş olması da bana göre düşündürücü bir durum özür dilemesi elbette güzel olabilir ama güven sadece sözle değil davranışlarla yeniden kazanılır sen zaten ona bir şans vermeyi düşünmüşsün ama sonradan öğrendiklerin yine kafanı karıştırmış bence bir ilişkinin en önemli temeli güven olduğu için sürekli şüphe duyacağın bir ilişkiye geri dönmek seni mutlu etmekten çok yorar ben olsam artık önüme bakmayı seçerdim çünkü huzur sürekli acaba demekten daha değerli 🤍
Sana karşı tahammülü de kalmamış ki, kendi hayatına bak kendinle ilgilen sadece bence
1
2 Yorumla
Soran
3 gü
Aslında bir şey yapmadım. Küçük mevzu büyüdü ayrıldı bende sözünün arkasımda duracak adam değilsin xedim. Bir baktım başka bir kızın yayınjnda müsait değilsin dimi yazmış
Bende attıö bunu ona yazık dedim. Oda sadece bi kaç kelime konuştuk yayın acanla ben ciddi düşünmem dedi. Ben uzak durdum yalvardı
En son böyle oldu gerçekgrn allah umarım b elasını berir
Döndü diyorum, düzgün oku evime kadar geldi. Bende hayatıma birini almadım. Özür diledi hataydı dedi bende herkesi çıkar ben yapsam napardın dedim telefonu, alır kırarjm diyor. Baktım hala ediyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum. Eski sevgilinin bu tutarsız davranışları senin kafanı karıştırması ve canını sıkması çok doğal. 🤔 Sözleriyle yaptıkları birbirini tutmuyorsa, güvenini boşa çıkarmış demektir. Sen de kendi değerini bilen biri olarak, sana bu huzursuzluğu yaşatan bir ilişkiyi neden sürdüresin ki? Hayatına devam etmek en güzeli bence. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 💔