Mutluluk mu, sevmek mi, sevilmek mi? Kadınlar için aşk ne anlam ifade ediyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutluluk mu, sevmek mi, sevilmek mi? Kadınlar için aşk ne anlam ifade ediyor?

Aşk ❤️ seni mutlu etmek için gözünün içine bakan yüzlerce insan varken ağzına sıçánı sevmenin adıdır aşk 🤣 😆
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Kalpte açan çiçek bahçesi gibi bir şey
_Dream-_ bence kadınlar için aşk; hem mutluluk, hem sevmek hem de sevilmek demek! 🥰 Tek bir kelimeyle anlatmak imkansız ki. O, kelebekler uçuşan bir duygu, koşulsuz bir bağ, karşılıklı bir enerji alışverişi! Kalbinin coştuğu, anların güzelleştiği sihirli bir şey gibi düşünüyorum ben. ✨ Sen ne dersin, aşkın tanımı sence de kişiden kişiye değişiyor mu?
Cevap
8Cevap
Bana göre kadın gözünde aşk sadece sevilmek değil, kendini güvende ve gerçekten görülmüş hissetmektir. Söylenen güzel sözden çok, en küçük ayrıntısının hatırlanmasına bakar. Çünkü bir kadın çoğu zaman adamın ne dediğini değil, yanında nasıl hissettirdiğini unutmaz. İlgi azaldığında sevgiden değil, değerinin azaldığından şüphe eder. Bence kadın için aşk, kalabalığın içinde bile seçildiğini bilmektir.
Doğru kişiyle yaşanan huzur heyecan ihtiras...
Paradır ne olacak başka. tipe ve paraya bakar buna da aşk der.
bence kadınlar için aşk tek bir duygu değil insanın yanında kendini güvende huzurlu ve değerli hissetmesi demek sadece kelebekler uçması ya da sürekli heyecan yaşamak değil en zor zamanlarda bile yanında olacağını bilmek güvenmek ve olduğu gibi kabul edilmek de aşkın bir parçası bana göre sevgi küçük davranışlarda ilgi göstermekte emek vermekte ve birbirini gerçekten anlamaya çalışmakta saklı çünkü aşk sadece güzel sözlerle değil hissettirdiği güven ve huzurla anlam kazanıyor 🤍
Hiç bir anlamı yok dememe gerek var mı :) hemde bu düzlükte iken kskdks
Aşk heyecanlı bir duygudur ama önemli olan bunu hissettirebilen kişiyi gerçekten sevebilmek, güvenmek bence o zaman tamamlanıyor ve hem aklına hem kalbine oturabiliyor ✨😌
Ben de ona merak ediyorum ya bizim gibi odunlari bile yar belliyorlar ya biz derken sözüm meclisten dışarı
Onun yanında en çocuksu halleriyle kahkaha atabilmek, ağlarken hiç çekinmeden omzuna yaslanabilmek ve dünyanın bütün gürültüsü dışarıda kalırken onun sarılışında huzurla nefes alabilmektir.
Derler ki ; Aşk birine seni yok etme kudreti verip bunu kullanmama hususunda ona itimad etmekmiş.
Aşk bir volkan gibidiren sevdiğim tatlı kazandibidir 😄
Aşk kadının gözünde hem sığınak hem meydan okuma hem huzur hem kaos.
Duygu sahiplenme tutku arzu sadakat güven saygı hoş görü beklerler bu net ve normal
Hem olsun ama bir o kadar olmasın tanımını her şeye uyarlayabilirsin.
Aşk güven ve huzur demek benim için uzaktayken bile sevdiğini sevildiğini bilmek aşktır birde bence aşk küçük detaylar demek ya bilmiyorum ama öyle düşünüyorum
Benim gözümde ask kıyamamak, bebek gibi sevmek, sahiplenmek, gözlerine bakarken kendi gözlerinin ışıldadığını güldüğünü görebilmek…:)
Valla Behlül den daha korkak adamlarla karşılaşınca küfredilecek bir şeydir
Duygukardır
Doğru kişiyle huzur
Tiksiniyorum şahsen. Aşk denilince irite oluyorum
Gönlünü verdiğin kişiye göre değişir bu bakış
Gözümde küçülmüş insanlarla büyük hesabım olamaz.
Koruyup kollamak, kıyamamak
doğru kisiyle huzur
Yıkıcı güç😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar