Yanlışlıkla sihirli anneme sarmışımdır shdjfk aslında en güzel en doğru bilgiler ve mesajlar o zamanlarda kalmış...
Merak edenlere 23.50 🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlışlıkla sihirli anneme sarmışımdır shdjfk aslında en güzel en doğru bilgiler ve mesajlar o zamanlarda kalmış...
Merak edenlere 23.50 🙃
Cevap
10Cevap
Bence mesele çapkınlık değil, açıklık ve niyet. Kimisi özel hayatını göz önünde yaşamayı sevmez, kimisi de seçeneklerini açık tutmak ister. O yüzden tek bir davranışla kimseyi yargılamak doğru olmaz..
Çapkınlık olayını bilmem ama çok göz önğnd eolmayı ben de sevmem. Saklamak değil ama sakınmak diyelim. Çok göz önğnde göze sokar gibi yaşamak istemem
Şimdi benim bir sevdiğim olmuştu ondan sonra aşka inanmadığını herkes bilir
Gizleyecek bir şey yoksa söyler doğru söz
Artık bu da bir engel değil çoğu kişi için erkek kadın farketmez, engel olsaydı özellikle evlilerde karşılıklı aldatma oranı bu kadar fazla olmazdı.
Arayışı bitirmemiş insanlar kendini pazarlamaya devam edendir.
Seven sevdiğini söylesin bee
Belli olur zaten haykırmaya gerek yok
Tek sebep bu değildir bencee
Bazıları nazardan korkar
Tam tersi capkinlar skor tutar
Sadık insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sihirli Annem göndermen efsaneee, o zamanlar bir başkaydı gerçekten! 🧚♀️ Ben de bazen açıp izliyorum, hepimiz o dönemin çocuklarıyız herhalde. 😂 Aşkım, bence çapkınlık eğilimiyle sevdiğin kişiyi herkese söylemek arasında direkt bir bağ yok. Bir insan flörtöz olabilir ama aynı zamanda sevgilisini herkese gururla da anlatabilir. Kalbinin nerede olduğu ve ne hissettiğin asıl önemli olan bence. 🥰 Sen partnerini ne kadar açıkça dile getiriyorsun? ❤️🔥