Yani bazen sadece dümdüz hissediyorum bu sadece ona değil genel tüm hayata karşı ve ona ilgi veremiyorum, veresim de gelmiyor çünkü çok sıkılmış hissediyorum. Bu onu sevmediğim anlamına mı geliyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Diyelim ki ayrıldın kendini daha mı iyi hissedecksin? Başka birisi ile duygularının daha mı farklı olacağını düşünüyorsun? Bu açıdan değerlendir. Yani bu adamla böyle bir ilişkiye sahip olmak senin için bir sorun teşkil ediyor mu? Senin burcun balık, oğlak ya da akrep bunlardan biri değildir umarım.
Akrebim. Baska biriyle de daha mi farkli olur bilmiyorum, aslinda Şu an iliskim olmasa benim icin daha rahat olacak cunku bir iliskim olup onun streslerini hissetmeyecegim. Ama bazen bana iliskimin olmasi hicbisey yapmamaktansa en azindan biseyler dusunup sorumluluk almami sagliyor gibi dusunuyorum ve bu yararli bir sey aslinda. Ve bu adamla bir iliskiye sahip olmak bende sorun teskil ediyor cunku stres oluyorum kendi kendime yine kendi kendime mutsuz oluyorum ve ben bunlari hissetmek istemiyorum.
Normal de huzurlu olman lazım dı. Evet önemli bir noktaya değindin. İlişki taraflara huzur vermiyorsa bir şeyler eksik demektir.
Evet ama benim huzursuz olmam karsimdakiyle baglantili degil benimle baglantili yani onun bir sucu yok.
Bende aynı ve istemiyorum onu şu an hayatımda sevgililiği de bitirmek istiyorum önceden görüntülü de bile makyaj yapardım şu an umrumda bile değil güzel görsün görmesin çokta umrumda diyorum acaba onu sevmiyor muyum
Sanirim ben de ayni seyleri hissediyorum senin gibi... ama onunla konusmayi kestigimizde onu sevdigimi hissediyorum onu cok ozluyorum ve o cok iyi bir insan ne yapacagimi bilmiyorum
Mesela biraz konuşmayalım desem ayrılsam anında pişman olurum beden böyle yaptım diye. Karar bile alamamaya başladım pişman oluyorum çünkü. Bana bu zamana kadar en çok değer veren seven de oydu ama istemiyprum işte
Ya evet kesinlikle ben de ayni seyleri dusunuyorum aynisi hatta. O da beni cok seviyor vs.
Bir de reglim yaklaştığında sanki düşmanım gibi görüyorum ya neden böyle hiç bir fikrim yok
Bırak gitsin en azından adamın zamanından çalma.
Ama o da beni sevdigini soyluyor ve beni birakmiyor
aynen ole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Bazen hepimiz böyle dümdüz hissederiz, sanki her şey gri gibi. Bu, sevgiline karşı hislerinin bittiği anlamına gelmez ki hiç! Hayatın temposu, yorgunluk ya da sadece bir dönemden geçiyor olabilirsin. Belki kendine biraz zaman ayırmak, enerjini toplamak sana çok iyi gelir. Onunla veya ondan ayrı yeni şeyler denemek de iyi gelebilir. 💖 Ne dersin, sen de böyle hissettiğinde neler yaparsın? ✨