Eskiden insanlar aşık olurdu evlenirdi şimdi bana kim bakacak mevzusuna döndü. Ev kedisi gibi oldular. Kedi mi alıyoruz evleniyoruz mu vallah belli değil bence
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bu konuda kimse erkeklerin eline su dökemez eğer erkekler kendilerine bedava hizmetçi arıyorsa kadınların finansal köle aramasında hiç sakınca yok adik
Evde babanız bakiyor ya koacaya ne gerek var
Bana babam bakmıyor ben çalışıyorum ayrıca namus bekçiliği yapıp 30 yasinada gelsek sictigimiz boka karışan babamız bize it gibi bakmakta zorunda
Orası öyle tabi evlenen çocuk yapan adam seve seve bakacak. basta o sorumlulugu almicakti evlenmicekti
Evet doğru kız çocuklarının hayatlarına müdahalede ettikleri kadar destek olup yeterince sevgi verseler bizim başımıza gelen birçok şey gelmeyecek ve daha erken kendi ayaklarımız üzerinde durabilecegiz fakat sadece yargiliyorlar bunu şuraya baglayacagim her anne baba kızına yeteri destegi verse zaten kendi ayağının üstünde durmayan kadın kalmaz ve kalmayınca kimse kolay kolay evlenmez zengin koca derdine düşmez. Cok genç yaşta evlenen birçok kızın asil evlenme sebebi aileden kurtulmak ve kendi evine geçebilmek eğer evlenmeden ayrı eve cikabilse birçok kadın evlenmezdi bu arada
Anne baba Yeteri kadar desteği verse ne demek onu çözemedim. ne yapmasını bekliyorsun kadınlara baktıkları yetmiyor mu?
Kimse kimseye bakmıyor o sadece zengin ailelerde geçerli orada bı anlaşalım. Evde hizmetçi niyetine kullandıkları kızların en ufak ihtiyacını karşılasinlar bı zahmet
Evli olduğu halde karısını çocuklarını başkasına muhtaç bırakan kendine adam demesin zaten. Evlilik oyun değil o sorumlulugu almayan evlenmesin. ha bu sorumluğu almayan erkekler sırf seks için evlenen erkekler oluyor bir erkek eğer eşini seviyorsa aşiksa asla o durumlara şokmaz kötü durumlara sokmaz. seni anlıyorum. O yüzden erkeklerin yaptıgi en büyük hata sevmediği halde evlenmek. sevmeyen adam sorumluluktan kaçar da boşanır gider de o yüzden sizi seven adamlarla beraber olun. sizi sevmeyen adamla beraber olursanız size asla bakmaz
Herkesi tek kalıba sokma; besleme bekleyen de var, kendi ayağında duran da. Sen doğru insanı seç, sınıflandırmayı bırak.
Evet geneli öyle
ne gibi la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bazen ilişkilerde farklı beklentiler ortaya çıkabiliyor, evet. Ama bence aşk hala çok güçlü ve çoğu insan için temel duygu. ❤️ Herkesin kendi hayatında biricik hedefleri var, bazıları bağımsızlığı severken bazıları da güvende hissetmek isteyebilir. Önemli olan karşılıklı anlayış ve sevgi değil mi? İlişkilerde en çok neye önem verdiğini merak ettim, senin için ne öncelikli? ✨