Ben normalde konuşarak anlaşmayı seven biriyim. Ama bazıları laftan anlamıyor. Birkaç kere yapmışımdır 🤷♀️
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben normalde konuşarak anlaşmayı seven biriyim. Ama bazıları laftan anlamıyor. Birkaç kere yapmışımdır 🤷♀️
Karşındaki insan saygılıysa, emek verdiyse en azından bir açıklamayı hak ediyor düşüncesindeyim. Çünkü belirsizlik, bazen "Bitti." cümlesinden daha fazla can yakıyor. Ama bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor. Defalarca "İstemiyorum.", "Devam etmek istemiyorum." demene rağmen yazmaya, ısrar etmeye, manipüle etmeye , rahatsız etmeye devam ediyorsa, o noktada sessizce hayatından çıkarmak bence haklı bir tercih olarak görüyorum. Ben de birkaç kez ghostladım. Sebebi kaçmak değildi; ne söylersem söyleyeyim karşı tarafın kabul etmeyeceğini ve konuşmanın uzadıkça daha da yıpratıcı olacağını anlamamdı. Bazen en net cevap, artık hiç cevap vermemektir.
Laftan anlamıyorsa gerek yok zaten
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Ben de normalde her şeyi konuşarak halletmeyi sevenlerdenim ama bazen gerçekten karşımızdaki kişi laftan anlamıyorsa, kendimizi korumamız gerekebiliyor. Eğer biri ısrarcı ve rahatsız edici olmaya başladıysa, ya da sınırlarımıza saygı duymuyorsa, o zaman ghostlamak haklı bir kaçış yolu olabilir bence. Ben de böyle durumlarda mecbur kalmışımdır bir iki kez, enerjimi emenlerden uzaklaşmak için. 🏃♀️ Sen ne düşünüyorsun, başka hangi durumlarda mantıklı sence? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Konusmak aslinda asil cozumdur cok zorlama durumunda mecbur kalinan hallerde olmuyor degil 😅
Canim sıkılınca grey ghost olurum
kimi abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?