İlk adımı atsam mı napsam?

2 ay birbiriyle flörtleştik ve sevgili olmaya ramak kala olmadı. Uzaklaştı benden. Çevresinde ise benden bahsetmeye devam ediyordu. Aynı otobüse bindiğimizde de ortak bir alana gelmediğinde de benimle alakalı olduğuna dair anlam yüklüyordu. Bir gün neden uzaklaştığını sordum sonra. Beni arkadaş olarak gördüğünü, benim hislerimin farklı olduğunu hissettiğini söyledi. Reddettim, hayır ben de arkadaş olarak görüyordum zaten dedim. 5 gün sonra çantasına başını yasladım, yine o anlama çekince madem arkadaşın olarak görüyorsun neden bu kadar çok ne hissettiğimle ilgileniyorsun veya çevreye bunu yayıyorsun dedim. Birbirimize "sen bir şeyler hissediyorsun" imasını yapıp durduk ama ikimiz de olumlu bir cevap almadık. Yine arkadaşız diyerek masadan ayrıldık. Sonraki süreçte mezuniyette derece aldı. Sarıldım, tebrik ettim. Okulda karşılaştığımızda zaten konuşuyorduk, güler yüzlü davranıyorduk diye. Ama sanki bakışları eskisi gibiydi, görünce mutlu olmuş gibiydi. Diğerlerine karşı bakışlarını göremediğim için ne anlamda olduğunu bilmiyorum ama geçmişimiz bu.

İlk adımı atsam mı napsam?