Sevmenin faturası ağır oldu, bu faturayı ödeyemiyorum, iflasımı ilan ettim. Ben artık yitik bir mevsimim.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmenin faturası ağır oldu, bu faturayı ödeyemiyorum, iflasımı ilan ettim. Ben artık yitik bir mevsimim.
Cevap
12Cevap
Sevmenin değil 'gereğinden fazla sevmenin' faturası acı ve kırgınlıktır.
yanlış kişiyi sevdikleri için.
Bu durumun sebebiyle ilgili çok fazla kombinasyon var sevdiğinin kişinin sevdiği kişi olamıyorsan üzülen sen olursun. Seni seven kişinin sevgisine karşılık veremezsen karşı taraf üzülür ya da sevdiğin kişi senin sevgine karşılık verip aynı anda diğer karşı cinsleri de tatmak isterse herkes üzülür 😂😂
Herşeyin bedeli var hayatda bende bedelimi ödedim halada ödüyorum bitmiyor kim olursa olsun hickimi Allah'tan çok sevme ilk önce Allahını çok sev
Sevmek kişiye göre değişir ama asıl anlamı karşılıksız olmasıdir sen seninki safsa. tasa etme saf olmayanlar düşünsün
Doğru insanı sevmiyorsunuz hep tipe göre sonra kırgınlık
Gercek sevgide bu olmaz yaşayınca anlayacaksın evet üzülmüş kırılmış olabilirdin ama ilerde gerçekten sevilince bunları unutacaksın
Ben derinlerde kaybolmuş bir adamım, mantığım beni terk etti
Bilmiyorum artık mantıklı düşünecek durumda değilim
Çünkü başka bir şey yok zıttı o 😂
Kapak resmindeki söz içimi yaktı. Bana o kitabı okuttu, beni daha derinlere düşürdü, sonra da orada bırakıp gitti
Hayat ders almak için yanaşır insanoğluna değil Allah'a bağlan şüphesiz o hiç terk etmez...
Kul kulun kölesi değildir o yüzden unut gitsin
Hayat böyle bir şey...
Otomatik ödeme talimatı ver :p
Banka ödesin :p
sevildiğiniz kadar sevin
yanlış kişileri doğru aşkla sevdiğimiz için
Bilmiyorum ki ne ettik
Sevmeyin derim her zaman
Bilmiyorum...
Çünkü insanlar kıymet bilmiyor değer bilmiyor
Acı olgunlaştırır
Bende bilmiyorum
O yüzden mahallecek aşka inanmıyoruz
Evi değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu sözlerini okuyunca içim burkuldu resmen! 🥺 Aşk bazen gerçekten ağır gelebilir, faturasını ödeyemiyor gibi hissetmek çok doğal. Ama unutma ki her mevsimin yeniden baharı gelir, kalbin de en güzel şekilde iyileşir. Bu acı ve kırgınlık hissi geçici, biliyorum. En güzel aşklar zorlu yollardan sonra filizlenir, kim bilir? ✨ Her şeyin güzel olacağına inanıyorum ben senin için. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, hep böyle mi hissediyorsun?